2777
2789
عنوان

خانوما شام چی دارید+عکسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 104 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از برج 4دنبال خونه میریم برج 5اینا دیه میرییییم وااااییی ا الان دارم لحظه شماری میکنم

ایشالا به سلامتی جا به جا شی عزیزم

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
هوم آره مناسفااانه دیه 2سال تحملشون کردم بسسس

ان شاالله ب خواسته ی دلت برسی😘

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
آخیییییییش دوماه دیگ جدا میشم از این نکبتااااا برا خودم و شوهرم با عشق غذا میدرستم مث شماها

نهههه😰

من دو روز با مادرشوهرم مشترک غذا خوردیم بعد از عروسیم. اونم انقدر غرغرکردم شوهرم گفت بهشون که دیگه ازفردا ما جدا میخوریم و میپزیم من طبققه بالاشون میشینم.

وااااای کاشمیمردم و اینو نمی خواستم جدا بشیم بخدا از فردای همون روز جلو گازم تا 8 سال که گذشته الان 

جدا نبودیم ازشام و ناهار راحت بودم

گذشتن از تو آسون نیس....
ایشالا بخدا اصن رو دلم مونده همش یه بار با حرص غذا درس نکنم

ازاول ازدواجت پیش مادر شوهرت بودی

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
پلو گوجه😁

نوش جونت