بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینقدر شدید شد که دکتر نتونست معاینم کنه یه شیاف جدید اومده به اسم فیتوواژکس نجاتم داد
لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
روز اول دوبار صبح و بعدازظهر سوزوندم..روزای بعد فقط یبار صبح دود کردم .بعدش تا یکی دوساعت حموم نرو که اثر کنه..یه چهارپایه حموم بگیر که سوراخش زیاد باشه.بشین روش دامنتم بنداز دورش کامل بگیره..اول رو گاز روشنش کن یه طرفشو خودش شروع میکنه دود کردن بعد بندازش تو یه پیاله استیل برو بشین تو حموم درم ببند.خودش میسوزه کم کم.نیم ساعت چهل دیقه تا وقتی خودش بسوزه تموم بشه بشین.ضرری نداره
حتما جواب میده.من سه چهارتا دکتر رفتم کلی پماد.دو دوره کلتریمازول.پدرم درومد اخرم خوب نشدم..بچه ها گفتن عنبرنسا.همون روز اول خوب شدم..خارش رفت هیچ ترشحی هم نیست .حتما بگیر الان دود بده یبار شب..فقط چهارپایه اگرم سوراخ نداشت خودت یه کمی ببر ازش که کامل دودش بره بخوره اونجا..هربار یه تیکشو بسوزون.اگه دیدی دود نمیده فندک بگیر تو همون پیاله زیرش داغ بشه دود کنه.دودش که غلیظ بود بشین..یکمم خودش باید داغ باشه که دود کنه..من با ژل اتش اول روشنش میکردم قشنگ.بعد میندازم تو ظرف میذارم زیر چهارپایه