2777
2789
عنوان

نظرتون راجب ماماهمراه چیه؟

682 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها

بنظرتون ارزش داره آدم واسه ماما همراه هزینه کنه؟

بعضیا میگن اصلا به کارشون نیومده بعضیا هم میگن خیلی خوبه

گیج شدم

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍

مخصوصابرازایمان اولیاخوبه چون معمولا یه مقدارزایمانشون طول میکشه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا درد خودت میکشی بقیه الکیه میخاد بیاد بگه اروم باش اینجور باش اونجور باش خب خودت اینکارو کن هزینم نکن بخصوص که جدیدن به بچه هم کار ندارن 

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
ماما همراه واسه کسی مناسبه ک هیچ کس همراهش نیست،من ب غیر شوهرم کسیو نداشتم،ک اونم نمیتونس بیاد،ماماه ...

خب عزیزم من مامانم و خانوادم هستن.ولی مگه اونا میخوان چیکار بکنن؟

من رفتم بیمارستان خصوصی ...وهمه جوره بهم سرویس دادن  قبل از زایمان  چنین قصد ی داشتم ولی ...

منم میخوام برم بیمارستان خصوصی.پس بنظرت نگیرم؟

میگم اگه آدم خودش تمرینات و ورزشا رو انجام بده چی؟

اوناروکه توخونه انجام میدی ولی بستری شی مامامیادپیشت حتی اگه هیچ کاری برات نکنه همین که کنارت باشه دردارو بهترتحمل میکنی

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
منم میخوام برم بیمارستان خصوصی.پس بنظرت نگیرم؟

یکی از بچه‌ها بود ماما بود هرچی خواستم تگش کنم نشد 

که از اون بپرسی .....ببین اگه هزینه اش مشکلی نیست...چیز خوبیه 

ولی من اگر خواستم دوباره زایمان کنم...میرم خصوصی و ماما هم نمیبرم

کریستینا68هستم.به دلیلی که من بی اطلاع هستم کاربری قبلیم تعلیق شده😊
خب عزیزم من مامانم و خانوادم هستن.ولی مگه اونا میخوان چیکار بکنن؟

خب پس واسه چیه،پولت زیادی کرده😏 من یهویی کیسه ابم پاره شد ن ب سزارین رسیدم،خانواده هامون موقع ترخیص رسیدن😁ماما همراه گرفتمو اتاق خصوصی،همه کارامو میکرد،چون نمیتونستم تکون بخورم،دقیقا مث ی مادر،بچه رو عوض میکرد،اروغش میگرفت،ب من کمک میکرد تو راه رفتن