2789
عنوان

همسرم بین من دیدن خاهرش ،،، خاهر عوضیشو انتخاب ورد

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 82 پست

چقد زورت زیاده😄

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم حالا که شما جر و بحث کردی با همسرت و زدیش کاش به جای اینکه بندازیش تو خونه پرتش میکردی بیرون ،ولی کلا کاش دعوا نمیکردی،

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

اینکه گفتی نرو اونجا بد نبوده اینکه با این لحن گفتی و فحشش دادی و آخرم زدیش خیلی بد بود باید جور دیگه برخورد می کردی

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷

به نظرم بهتره ازمایش هاتو انجام بدی و درصورت سالم بودن مدارکتو بزنی تو صورت خانواده شوهرت و بگی از خداتونم باشه ک دارم با پسرتون کنار میام زیاد اذیتم کنین ولش میکنم به امان خدا بعد ببینین کی بااین مشکل زنش میشه غیر یک زن لچه دار شوهر ندار

کار خوبی کردی اگ میرفت یعنی تخار جان تو راس میگی زنم فلانه

متنفرم از جامعه ‌ای که فساد درآن به حدی رسیده که نام هرفکر غلط و  کثیفی را میگذراند روشن فکری!    و من نمیدانم این انسان ها خدا و دستوراتش را کجای زندگی شان قرار میدهند؟           

عزیزم اینا هیچوقت خواهراشونو ول نمیکنن هرچیم بد میفهمم چی میگی منم روزای بدی داشتم خیلی بخاطرش اذیت شدم ولی فهمیدم ته تهش بازم اونا 

خواهر شوهرتم خیلی عوضی اول شوهرتو مجبور کن باهاش برخورد کنه اگه شوهرت عرضه نداره خودت جوابشو بده 

از تاپیکم برو بیرون  کسی با سیلی زدن بروسلی نشده

حتما ميرم بيرون 

خشونت فيزيكي خشونت فيزيكيه و نشون دهنده اعمال زور 

چه زن بزنه چه شوهر!!

نشون دهنده اينه ك نميتوني با حرف و كلمات از خودت دفاع كني و فشار اعصابتو با خشونت فيزيكي ميخواي تخليه كني كه نشانه ضعفه بيشتر تا قدرت 

چه سيلي باشه چه چنگ انداختن!

حتما ب روانشناس مراجعه كنين😑

خدانگهدار

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
اینکه گفتی نرو اونجا بد نبوده اینکه با این لحن گفتی و فحشش دادی و آخرم زدیش خیلی بد بود باید جور دیگ ...

حالیش نبود اماده بود داشت کفش می پوشید

بدون تاریخ ... بدون امضاء .....
عزیزم حالا که شما جر و بحث کردی با همسرت و زدیش کاش به جای اینکه بندازیش تو خونه پرتش میکردی بیرون ، ...

پرتش می کردی بیرون خیلی خوب بود 😆😆😆

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷