2777
2789
عنوان

تاپیک که خانمه پیام داده بود به دوست پسرش

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 35 پست

استارتر و بچه ها کمکم میکنید؟پایان ناممو تحویل بدم

کسی رو میشناسید که تبریزی و فارس ازدواج کردن بچه هم دارن؟واقعا به کمکتون نیازدارم فرصتم امروز و فردا مونده اگه تو فامیل و دوست و آشنامیشناسید کمکم کنید از۱۰۰ نفر ۴۰نفر پیدا کردم مونده ۶۰ نفرم که اگه ۳۰ تا زوج پیداکنم کارم حله اگه کسی رو میشناسید معرفی کنید یه پرسشنامه میدم علامت بزنن از طریق نت عکسشو میدم راحته

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
با دوست پسره هم هماهنگ کرد هم دوستش شوهره گول خورد یانه

گفت فقط ی اس بود من دادم اونم ج نداده ب مااینجوری گفت اهان گفت ب شوهرم گفتم بروپرینت خطموبگیر؛بعرش گفته بودکه دوستم داشته دوست پسرشوامتحان میکرده ازخط منم ی اس داده ولی اون ج نداده ولی کتکم زده بودتش شوهره 

تا روووت میگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من منظورم این نبود ایشون خیانت نکرده ولی میخاست اینجور بقبولونه در ضمن اینجا همه می گفتن اکثراً شیطن ...

باور می‌کنی خواسته شیطنت کنه ؟! ://

آدم گاهی آنقدر تنها می شود وبا خودش حرف میزند که تبدیل می شود به دو نفر ... ؛)
من منظورم این نبود ایشون خیانت نکرده ولی میخاست اینجور بقبولونه در ضمن اینجا همه می گفتن اکثراً شیطن ...

شیطنت با خیانت فرق داره

شیطنت مال کوچکتراست.بعد ۲۵ سال دیگ شیطنت بودنش بنظرم منطقی نیست.بازم نمیدونم