2777
2789
عنوان

مردم از درد

213 بازدید | 21 پست

یک هفته زودتر پریود شدم از شانس بدم عصر هم مهمونی داریم و همش باید در حال رفت و امد باشمو کار کنمو سرحالم باشم که به کسی برنخوره و کسی هم نفهمه دردمو، الانم از درد دارم میمیرم مفنامیک خوردم جواب نداد چیکار کنم لنگ موندم لعنت به این پریود عوضی 😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجبور نیستی بخاطر مهمون به پریودت که نشانه سلامتیته ناسزا بگی. خداروشکر که سالمی.. مهمون هم قدمش رو چشم اما ضمانت ندادیم بخاطر خوب خوردن اونا به خودت ظلم کنی! اتظار بیخود از خودت نداشته باش. همسر اینجور مواقع وظیفشه... تاکید میکنم... وظیفشه کارا رو بکنه.

به سلامتی خودت بیشتر از همه چیز بها بده.. مریض بشی نمیان ازت تشکر کنن فلان موقع خوب پختی و ما خوردیم ...

مجردم عزیزم. همیشه فعال بودم حالا ی گوشه کز کنم میفهمن خجالت میکشم

مجردم عزیزم. همیشه فعال بودم حالا ی گوشه کز کنم میفهمن خجالت میکشم

از چی خجالت میکشی؟ همه این مسئله پریود رو میدونن ما فقط به خودمون عذاب میدیم واااای چقدر زشته!
نشانه سلامتیه عزیزم. هرکی هم پرسید بگو حال ندارم. بشین یه جا. به کسی چه فهمید که فهمید به درک!اینجور باشه زن باردار هم باید 9 ماه بشینه خونه مبادا ملت فک کنن با همسرش کاری کرده

باور کن همین معذب بودن دردشو بیشتر کرده😔

باور کن تو زیادی به خودت سخت میگیری.
من باشم نقشی بازی نمیکنم بیشتر اذیت شم. هرکی هم بپرسه میگم حالم خوب نی زیاد هم گیر بده میگم دلم درد میکنه. میفهمن دیگه ادامه نمیدن. خودم مهمترم یا  بقیه..