2777
2789

موقع تولد ۲۹۰۰ بود قدشم ۴۸ دورسر ۳۶. امروز بهداشت که رفتم وزنش کرد ۴۱۰۰ شده البته با لباس. قدشم ۵۱/۵ دورسرشم ۳۸ میگفت وزنش خوبه اما قدو دورسرش باشد بهتر میشد. ازبس استرس دارم نمیتونم تمرکز کنم و با دل درست به بچم برسم. بچم بند زبون داره نمیتونه سینمو خوب مک بزنه. دکتر گفته باید با تیغ زبونشو آزاد کنیم تا شیرخوردنش بهتر بشه. برای همین شیرخودمو خوب نمیتونست بخوزه رشدش متوقف شده بود تو ۲۰ روزگی وزنش ۳۳۰۰ بود. ازبس بهداشت منو ترسوند منم حسابی بهش شیرخشک با شیشه دادم. حالا اصلا همون یه ذرم سینمو نمیگیره😭 با اینکه شیرم خوبه و زیاد. خیلی غصه میخوزم. همش دارم لاغر میشم هیچس نمیتونم بخوزم ازبس اضطراب دازم. کسی بوده بچش این مشکلاتو داشته باشه؟  یه وقتایی احساس میکنم کم آوردم. آیا عمل باز کردن زبون سخته؟؟؟؟؟ خونریزی داره؟؟؟؟ خواهشا تجربه ای دارید بگید؟

همه چیش عالی..از الان عادت کن به بهداشت..چون هر دفعه که بری از یه چیز جدید میترسونت

اینو دیگه همه میدونن😁😁

بمد زبون نمیدونم چیه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
همه چیش عالی..از الان عادت کن به بهداشت..چون هر دفعه که بری از یه چیز جدید میترسونت اینو دیگه هم ...

اون لگام زیر زبون برای بعضی بچه ها تا نوک زبونشون اومده برای همین زبونشون اصطلاجا بند شده به فک پایین و حرکت زیادی نداره. باید جراحی بشه تا درست بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.