2777
2789
عنوان

حالات من به بارداری میخوزه؟

170 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من پریودام خیلیییی منظمه سر۲۵روز پریود میشم.ماه پیش ۲۳اردیبهشت شدم این ماه نشدم!!!!دو‌روزه بشدت معده م سنگینه هرچی میخورم انگار سنگ نیشه تو معده م و نفس تنگی دارم کمی شکمم شدیدا باذ کرده انکار غذای معدم تا حلقم اومده حس سنگینی بدیه.سابقه عقب انداختن ندارم اما جرات ندارم ب ب چ بزنم ازبس منفی شده.کسی بوده همچین علایمی داشته باشه باردارم بوده باشه؟؟؟؟؟؟ترشح هم دارم سفیده گاهی کشداره

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت که گناه دگران برتو نخواهند نوشت😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه کلافه شدم‌میگم اگر قراره پریود شم‌زودتر‌بشم‌چند روزه دردشو‌دارم حتی بیرون میرم نوار میذارم ولی نمیشم

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت که گناه دگران برتو نخواهند نوشت😊

سلام منم بیستو هشتم خرداد پریود شدم چهار ماه اقدام کردم این ماه الان نزدیک یکهفتس ک درد زیر شکم دارم و زیر دلم درد میگیره مثل درد پریودی،یلحظه اندازه چند ثانیه درد میگیره ،قبلا سابقه نداشتم اینطور بشم یعنی میشه واقعا متم حامله ام شم؟ 🥺

برامن  تخم مرغی بود🤮

ممنون 

اخه منم ترشحات تخم مرغي دارم روز ٢٦ سيكلمه اما بيبي چك منفيه

ترشحاتم و درد كمر و حالت پري از روز ١٠ سيكل دارم تا الان!!! تا الان سابقه نداشته اينقدر ترشحاتم طول بكشه...ولي بيبي چك هم منفيه!!

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜