2777
2789

بعد مبلغی که به عنوان شاباش و هدیه جمع شد بهتونم بگین

از آسمان فراریم و حس میکنم شبی ببلعد آخرش مرا میان لایه ی ازون...گذشتیم باهم از نگاه بی فروغ هم به سایه های یک پاساژ به سایه های یک مزون ...دلار تاخت میزند و شیخ تار میزند شراب را سبو سبو و نفت را گالن گالن✍🏻

۱۸۰۰خودم...مهمونام بودن..(ما یکی از بخش های بوشهریم...ولی عادت داریم اطرافمونو دعوت کنیم)

بعد دقیق ۱۰میلیون شاباش و هدیه شد😐

از آسمان فراریم و حس میکنم شبی ببلعد آخرش مرا میان لایه ی ازون...گذشتیم باهم از نگاه بی فروغ هم به سایه های یک پاساژ به سایه های یک مزون ...دلار تاخت میزند و شیخ تار میزند شراب را سبو سبو و نفت را گالن گالن✍🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

250 نفر کلا یادم نیست ولی کم بود

رفیقم ۳۰۰نفر مهمون داشت

۳۰میلیون هدیه😯

150 نفر کلا
مهمونای ما 20 نفر بودن
بقیه خانواده شوهرم

سال 95 حدودا 1.5 جمع شد ک من ندیدمشون
طلاهم کادو نگرفتم در عوضش خانواده شوهرم یک سری النگو گردنبند نیم ست کادو دادن ک روز بعد فهمیدم همش بدله

تا سه ماه گریه بعد ازدواجم گریه میکردم ک چرا عروس اینا شدم بعدشم ک خون ب جیگرم کردن
خدا لعنتشون کنه ب حق علی

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....
150 نفر کلا مهمونای ما 20 نفر بودن بقیه خانواده شوهرم سال 95 حدودا 1.5 جمع شد ک من ندیدمشون طلاهم ک ...

اخی عزیزم...

تو جنوب بعضی قسمتاش طلا خیلییی میبرن...مثلا میگن چمدون طلا...

جشن عقدم  3 ماه پیش بود تعداد خیلی کم چون توی فروردین همه مسافرت بودن مهمون 15 نفر بودن شاباش م ...

عزیزم

اخی عزیزم... تو جنوب بعضی قسمتاش طلا خیلییی میبرن...مثلا میگن چمدون طلا...

دوستم تو عقدش از بس طلا گرفتن براش شب عروسیش کمربند طلا دادن بهش🤐

)اینم بگم ک دست گل حنابندونش طلا بود با دست گل عروسیش کریستال و ...

۶۵۰ نفر مهمون  سال ۹۶

۲۰ تا سکه طلا

۴۰ میلیون نقد شاباش

کارت هدیه هم ۴تا 

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

روز عقد مهمونامون خودی بودن همه ۱۰۰نفر  تقریبا ۴,تومن شاباشا شد

اگه توهین میکنی و جوابتو نمیدم،فکر نکن نمیتونم، شخصیتم اجازه نمیده با آدمای بی ارزش دهن به دهن بشم....
۶۵۰ نفر مهمون  سال ۹۶ ۲۰ تا سکه طلا  ۴۰ میلیون نقد شاباش

ژووون بابا...

سکه هارو داشتی الان خیلی خوب میشه