2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همین طور که گفتی مسقطی پس میشه مال مسقط (عمان)هرجنوبی بلده عشقم

عزیزم میتونی کمکم کنی ؟ ی سری اموزش تو نت هست ولی مثل این ک عکسشو دادم نمیشه خیلی نرم و یجوریه

این شیرازیا حالت سفت و ادامسی داره

میایی نشاسته نرم رو مثلا یک پیمانه با دو پیمانه آب قاطی میکنی هم میزنی تا گلوله نشه اگه دیدی داره گوله میشه نیم پیمانه آب بریز مثل شیر که شد بذار رو حرارت ملایم اینقدر هم بزن تا غلیظ بشه بعد طی چن مرخله چن قلپ روغن بریز مثلا یه پیمانه بعد همینجور هم بزن مدام اصلا نباید ولش کنی بعد یه خورده نوک قاشق ازش بخور اگه مزه خامی نشاسته نمیداد دو ونیم پیمانه شکر بریز با چنتا دونه هل بعدم زعفرون به مقدار لازم در آخر انواع مغز دلخواه با یه قلب گلاب سریع بریز تو ظرف وقتی خنک شد قاچ کنین

نوش جونت

عزیزم میتونی کمکم کنی ؟ ی سری اموزش تو نت هست ولی مثل این ک عکسشو دادم نمیشه خیلی نرم و یجوریه این ...

این که گفتم لطیف میشه چه جور بگم بافتش مثل پنیر سفید میشه😄

آماده ایی ها چون به مقدار زیاد میپزن تو ظرف مخصوص خاص تر میشه و البته روغن زیاد

میایی نشاسته نرم رو مثلا یک پیمانه با دو پیمانه آب قاطی میکنی هم میزنی تا گلوله نشه اگه دیدی داره گو ...

وای عزیزم دست گلت دردنکنه

هر موقع بپزم بیادت دعات میکنم  

این خانومه هم جنوبی ولی کویت زندگی میکنه.... حلوای عمانی نوشته همون مسقطیه ولی دورنگ داره مال این تی ...

وای خدا کنه همون بشه ک میخوام

تو نت یاد داده ولی همشون نرم میشن ادامسی نمیشه