2777
2789
عنوان

با ناخن کاشتنی وضو داریم عایا؟؟؟

629 بازدید | 91 پست

من بخاطر اینکه نماز میخونم نمیخواستم برم کاشت کنم ولی هر دفعه میدیدم کسی ناخن کاشته دلم ضعف میرف 

حالا شنیدم میگن اشکال نداره شما هم شنیدین؟ 

نمیدونین چقد ذوقیدم گفتن واسه نماز مشکلی نداره

آقو ی ضرب المثل شیرازی هم هس ک هیچی نمیگه فقط زل میزنه تو چشات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزيزم اشكال داره

خودت بيشتر تحقيق كني به اين نتيجه ميرسي

منم همينطوري بودم همه ميگفتن ايراد نداره ولي تحقيق كردم و در نهايت به اين نتيجه رسيدم كه نميشه 😊

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

خیر ولی من مرجع ام اقای صانعی گویا اجازه دادن برای جبیره

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

حکم مراجع متفاوته مرجع بنده رهبری هستن که نطر بر اینه که عین جسم یا رنگیه ک مانعه رسیدن آبه و وضو نداره اونم ک میگن وضو داره ما از استادمون پرسیدیم گفت خیر وضو نداره ولی خانوم زنگ میزنه میگه من کاشتم الان میتونم نماز بخونم اونوقت خب چاره نباشه میگیم جبیره کن ولی الان که شما نکردی و میدونی مانعه اشکال داره برات 

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند

کلاه شرعیه زمانی میتونی جبیره وضو بگیری یا غسل کنی که پاقعا آب رسوندن به عضو ضرر جانی داشته باشه نه که با کاشت ناخن

در ضمن کاشت ناخن و لاک زدن جلوی نامحرم خودش سراسر گناهه

کدوم توجیه چه خوبی داره

میتونی بری ناخناتو ساده مانیکو کنی بدون لاک و چیزی من خودم اینکارو کردم ناخنای خودمه خیلیم خوب شد

🧚‍♀️

نداره عزیزم 

اون‌جبیره هم برای اینه مثلا طرف نمی‌دونسته کاشت مشکل داره برا وضو ،کاشت رو انجام میده   بعد ک میفهمه باید ریمو‌کنه ولی تا زمانی ک ریمو می‌کنه باید جبیره بگیره زودم ریمو کنه 

جبیره برای این نیست ک با علم اینکه وضو مشکل داره کاشت کنه بگه جبیره میگیرم 

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.