2777
2789
عنوان

ماماناي باردار مهربون

115 بازدید | 14 پست

سلام خانما..ببخشيد دكترم گفته امروز برم سونوي قلب..از اولين روز از اخرين پريودم ٥ هفته و ٥روز گذشته..يعني ٦هفتمم حتي كامل نشده..براي همين گفتم نميرم زوده نميخوام بگن برو دو هفته ديگه بيا استرسيم كنن..

حالا سوالم اينه كه اين توضيحايي كه تو اينترنت خوندم از اينكه ميگه ١٠ هفته ديگه كامل واينا منظورشون همين از اخرين پريودي؟يعني اولين روزاز اخرين پريوديمو حساب كنم هروقت شد هشت هفته برم اره؟

بعد يه سوال ديگه اينكه ٤٠ هفته هم كه ميگن مادر بارداره از همون اولين روز از اخرين پريودي حساب ميكنن؟اخه اون موقع باردار نبوديم كه براي همين شك كردم.

ببخشيد طولاني شد 🌹🌹

اره عزیزم از اون حساب کن هشت هفته شدی برو 

بعد ان تی معمولا اندازه دقیق سن بچه رو‌میگه بیشتر همینو میذارن پایه برای زایمان 

بعد بارداری هم ک از پری حساب میکنن درسته شما باردار نشدی ولی سن تخمکت ک میاد تودوره بعدی حسابه😁

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفت  هفته قلب تشکیل میشه .از اولین روز آخرین پریود حساب میکنن از وقتی که تخمک گذاری انجام بشه .همه تو ۴۰ هفته زایمان نمیکنن زودتر هم میشه بخاطر همون روز تخمک گذاری .من ۴ ماه پیش زایمان کردم باردار نیستم عزیزم

پرهام یعنی فرشته خوبی ها❤❤❤❤

بارداریت مبارک باشه عزیزم. تقریباً با همیم من امروز شش هفتم تموم شد منم الآن نمیرم سونو. جواب سؤالات هم مثبته در واقع بارداری از سن تخمک حساب میشه نه لقاح که همون اولین روز آخرین پریوده

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می‌شود، گاهی نمی‌شود که نمی‌شود که نمی‌شود، گاهی بساط عیش خودش جور میشود، گاهی دگر تهیه بدستور می‌شود، گه جور می‌شود خود آن بی مقدمه، گه با دو صد مقدمه ناجور می‌شود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود، گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست، گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود، گاهی برای خنده دلم تنگ می‌شود، گاهی دلم تراشه ای از سنگ می‌شود، گاهی تمام آبی این آسمان ما، یکباره تیره گشته و بی رنگ می‌شود، گاهی نفس به تیزی شمشیر می‌شود، از هرچه زندگیست دلت سیر می‌شود، گویی به خواب بود جوانی مان گذشت، گاهی چه زود فرصتمان دیر می‌شود، کاری ندارم کجایی چه می‌کنی، بی عشق سر مکن که دلت پیر می‌شود.
اره عزیزم از اون حساب کن هشت هفته شدی برو  بعد ان تی معمولا اندازه دقیق سن بچه رو‌میگه بیشتر ه ...

منم ۵هفتمه دکتر گفت دو هفته دیگ برا قلب بیا تا۱۲هفتم جا داره،ولی دمه صبح یه چیزی شد،تو خوب دستم رفت بالا زیر دلم انگار یچیزی کنده شد،نمیدونم شاید حساس شدم من خیلی جدیدا حساس شدم هرچیم میشه باید هی ببینم چرا و اینا شما ها ک باردارید چجوری سرخودتونو گرم میکنین؟

دختر و پسر قشنگم پر کشیدین لياقت شما موندن تو اين دنيايه نامرد نبود
بارداریت مبارک باشه عزیزم. تقریباً با همیم من امروز شش هفتم تموم شد منم الآن نمیرم سونو. جواب سؤالات ...

ممنونم منم تبريك ميگم به شما..ممنونم جواب داديد🌹🌹

خيلي ممنونم جواب داديد.. يعني هم واسه قلب هم چهل هفته هردو از پريودي حساب ميشن؟

بله عزیزم فقط از آخرین پری حساب میکنن تا آخرش دکترر من که سونو دوازده هفتم قبول نداره میگه فقط تاریخ آخرین پریودی

همسرم عشقم 💖دخترم رفیقم💗پسرم معجزه ی خدا برای من💙پروردگارا سپاس💚
بله عزیزم فقط از آخرین پری حساب میکنن تا آخرش دکترر من که سونو دوازده هفتم قبول نداره میگه فقط تاریخ ...

اهان .. ممنونم انشالله زايمان خوب و سبكي داشته باشيد🌹

منم ۵هفتمه دکتر گفت دو هفته دیگ برا قلب بیا تا۱۲هفتم جا داره،ولی دمه صبح یه چیزی شد،تو خوب دستم رفت ...

من قبل این ی سقط داشتم از اول ک اینو‌باردار شدم گفتم سپردمش دست خودت خودت دادی و مراقبشی میدونم و‌ واقعا بیخیالش شدم 

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰