2777
2789

چند ماهی هست عروسی کردیم شوهرم نمیذاره تنها از خونه بیرون برم بحث شک و این حرفا نیست میگه دوست ندارم کسی ی وقتی چیزی بهت بگه تو خیابون حتی باشگاهم نمیذاره برم میگه هرجا بخوای بری خودم میبرمت و خودش از صب تا9شب سر کاره من همش تنها تو خونه انگار دارم افسردگی میگیرم دیگه کلا تو روز 4ساعت میبینمش 

دیررر اووومدی نخاااااا زوووود برووو 📿

منم ۲ساله تو عقدم دقیقا همین مشکلو دارم هیجا نمیزاره برم حتی مغازه هرجا میخوام برم یا بایدمامانم بالا سرم باشه یا مامانش بهش میگم خونه خودم ک دیگ کسی نیس ک باهام بیاد میگ اونجا برا مغازه رفتن ازادی بهشم میگم چرا نمیزاری  همین حرف شوهر شمارو میزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرمش پیش روانشناس معمولا ۹شب به بعد فقط میشه رفت رستوران وبعدشم رختخواب

دقیقا جایی نمیشه رفت بعدش انقد خستس زود خوابش میبره تنها مشکلی ک باهاش دارم همینه 

من شوهرم گیر نمیده ولی خودم هیچ دوست معتمد و ب درد بخوری ندارم پول باشگاهم ندارم همش خونه ام  ...

مخصوصا این روزا ک طولانیه ادم میپوسه تو خونه😔

منم ۲ساله تو عقدم دقیقا همین مشکلو دارم هیجا نمیزاره برم حتی مغازه هرجا میخوام برم یا بایدمامانم بال ...

من تو عقد شرایطم بهتر بود بعد ازدواج بدتر میشه 

مخصوصا این روزا ک طولانیه ادم میپوسه تو خونه😔

من که کلا تایم خوابمو خراب کردم مدل تنهاییم فرق کنه 

صبح ساعت ۷ ک شوهرم میره میخوابم تا ۳ ظهر 

تنهاییم عمده اش تو شباس که پیشش دراز میکشم با گوشی ور میرم حداقل بیداریمو پیششم با اینکه خوابه 

ولی واقعا از زندگی نا امید شدم چن وقته

تو اومدی تا زندگیم سبزش پر رنگ شه عاشقتم همسرم   
من که کلا تایم خوابمو خراب کردم مدل تنهاییم فرق کنه  صبح ساعت ۷ ک شوهرم میره میخوابم تا ۳ ظهر& ...

دقیقا منم همینطور 

ببین اگه وضع مادیت اوکیه کتاب بگیر بخون 

یا وسایل شیرینی پزی بگیر درست کن 

یا اگه استعداد نقاشی داری نقاشی کن 

اینا یکم تو روز حواستو پرت میکنن

چن سالته؟ کدوم شهری؟ 

تو اومدی تا زندگیم سبزش پر رنگ شه عاشقتم همسرم