kajaljon مدیر استارتر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 1086 عنوان شیر خشک 73 بازدید | 7 پست مامانا چه شیر خشکی خوبه؟دخترم هفته ۶ هست.شیر خودمم میخوره اما کم😫😞به هاطر زردیش مجبور شدم اوایل شیر خشک بدمش تا زودتر ازش دفع شه اما الان کلی غر غر میکنه موقع شیر خوردن از سینم خیلی ناراحتم.تا الان شیر خشک نان میدادمش عوضش کنم یا شیر خشک دیگه بدمش؟! باور کن خداوند به اندازه کافی اکبر است! 1398/03/23 | 02:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asal_ninimahya عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 2202 به غر غراش توجه نکن.شیرت و بده بخوره عادت میکنه.هیچی شیر مادر نمیشه.کوتاه نیا و دیدی نخورد شیرخشکبدی.گرسنه بمونه میخوره
kajaljon مدیر استارتر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 1086 به غر غراش توجه نکن.شیرت و بده بخوره عادت میکنه.هیچی شیر مادر نمیشه.کوتاه نیا و دیدی نخورد شیرخشکبد ... یعنی به حدی عصبی میشه که خدا میدونه دیگه کم میارم میدمش.اینجوری فک میکنم حتما با شیر خودم سیر نمیشه دلم میسوزهشایدم واقعا شیرم کمه نمی دونم😞 باور کن خداوند به اندازه کافی اکبر است!
kajaljon مدیر استارتر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 1086 من نان میدم ولی احساس میکنم رو به اسهاله فقط شیر خشک میدین؟ باور کن خداوند به اندازه کافی اکبر است!
asal_ninimahya عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 2202 باور کنبچه ها چنان هوشی دارن که مادرو به اشتباه میندازن.نشونه ی کافی بودنشیر مادر اینه اگه به بچه شیر دادی ۱ساعت ۲ساعت بعدش سینه پر بشه و رگ کنه.ینی شیرت کافیه.بعدم چیزایی بخور شیرت و خوشمزه و زیاد کنه.سمنو.ابگوشت.مایعات.عرق رازیانه و زیره
kajaljon مدیر استارتر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 1086 باور کنبچه ها چنان هوشی دارن که مادرو به اشتباه میندازن.نشونه ی کافی بودنشیر مادر اینه اگه به بچه ... اینجوری که میشم ولی بچه حس میکنم سیر نمیشه چون اگه شیر خشک بدمش بلافاصله بعد شیر خودم، اونم میخوره😔ای کاش معلوم میشد چند سی سی میخوره باور کن خداوند به اندازه کافی اکبر است!