2777
2789
عنوان

شیر خشک

73 بازدید | 7 پست

مامانا چه شیر خشکی خوبه؟دخترم هفته ۶ هست.شیر خودمم میخوره اما کم😫😞

به هاطر زردیش مجبور شدم اوایل شیر خشک بدمش تا زودتر ازش دفع شه اما الان کلی غر غر میکنه موقع شیر خوردن از سینم خیلی ناراحتم.تا الان شیر خشک نان میدادمش عوضش کنم یا شیر خشک دیگه بدمش؟!

باور کن خداوند به اندازه کافی اکبر است!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به غر غراش توجه نکن.شیرت و بده بخوره عادت میکنه.هیچی شیر مادر نمیشه.کوتاه نیا و دیدی نخورد شیرخشک‌بد ...

یعنی به حدی عصبی میشه که خدا میدونه دیگه کم میارم میدمش.اینجوری فک میکنم حتما با شیر خودم سیر نمیشه دلم میسوزه

شایدم واقعا شیرم کمه نمی دونم😞

باور کن‌بچه ها چنان هوشی دارن که مادرو به اشتباه میندازن.نشونه ی کافی بودن‌شیر مادر اینه اگه به بچه شیر دادی ۱ساعت ۲ساعت بعدش سینه پر بشه و رگ کنه.ینی شیرت کافیه.بعدم چیزایی بخور شیرت و خوشمزه و زیاد کنه.سمنو.ابگوشت.مایعات.عرق رازیانه و زیره

باور کن‌بچه ها چنان هوشی دارن که مادرو به اشتباه میندازن.نشونه ی کافی بودن‌شیر مادر اینه اگه به بچه ...

اینجوری که میشم ولی بچه حس میکنم سیر نمیشه چون اگه شیر خشک بدمش بلافاصله بعد شیر خودم، اونم میخوره😔ای کاش معلوم میشد چند سی سی میخوره