اینکه از الان بگه گرم باش و فلان باش .. میدونم چیز بدی نیست ولی من یکم خجالتیم یکمم راحت طلب :)) واسه همین میخام یکم اصلاحش کنم .. بنظرتون اصلاحش کنم یانه؟ چون ازم تا حدودی حرف شنوی داره.. اینم که میگید رابطتون چیه باید بگم نامزدمه یه جورایی ولی هنوز بهم محرم نیستیم خانواده ها در جریانن الام قصدشو نداره برای بعد ازدواج میگه
اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم! شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل
اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم! شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل
میخواد بگه من ازدواج کردم که سراغ این کثافت کاریا نرم😂😂😂😂
آخه واقعا جلو چیو میخواد بگیره آیااا