2777
2789
اولین بارشو یادم نمیاد اما رفاه میرفتیم حال میداد خب همه چی تو خونه داشتیم همس خوراکی میخریدیم

پسته کیلویی ده هزار تومن بود.همیشه تو خونمون پسته و بادوم بود.تموم نشده شوهرم زود میخرید.ماهی چهار پنج کیلو پسته و بادوم میخوردیم.اما الان😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب من و شوهرمم اینجوری بودیم نمیدونم چرا اینقدر به رفاه علاقه داشتیم

ماهنوزم میریم بعد ۵ سال😂البته الان دیگه رفاه هیچی نداره

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
من که مجردم... ولی این موضوعی که عنوان کردید واقعا باید جذاب باشه؟ خرید یه چیز معمولیه!

هر چیز ساده ای اولین دفعه جذابه....مثل اولین خرید متاهلی  

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
چ امضای جالبی

یس

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
بعد عروسی رفتیم واسه خونه یکم از رفاه خرید کردیم حال داد.اومدیم فرداش مادرشوهرم زنگ زد که خرید بودیی ...

قسمت اول: مادرشوهر   

من هیچ وقت اولین خریدم و فراموش نمیکنم.خیلی روز جالبی بود.بعد از اینکه عقد کردیم شب همسرم پیشم موندم صبح هم من و برد بهترین مغازه لوازم آرایشی یک سری کامل لوازم آرایش خرید .....چقدر خوب بود....

تو اولین خرید موقع آب‌میوه خوردن فهمیدم آب طالبی رو از همه بیشتر دوست داره😐😜

واو  

من هیچ وقت اولین خریدم و فراموش نمیکنم.خیلی روز جالبی بود.بعد از اینکه عقد کردیم شب همسرم پیشم موندم ...

وای  لوازم آرایش

خب پس شاید من تجربه نکردم، برام جذاب به نظر نیومد!

اهوم

اونا هم الان میان میگن دخترای دیگه شوهرمو داشتن میخوردن😒😒😒😐😐😐😂😂😂

بعدش گیس کشی کردیم و کلانتری اومد خون بجای آب پر بود تو جوب 😂😂😂😂

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️