2777
2789
عنوان

ایا به نظر شما من باردارم؟؟؟؟

163 بازدید | 15 پست

سلام.شبتون بخیر

من دورهام 28 روزه هستش.و این ماه باید 15 ام عادت ماهانه میشدم.ولی نشدم.اقدام واسه بارداری دوم هم داشتم.18 ام از بی بی چک روژان استفاده کردم هاله انداخت بعداز یک ساعت کاملا پرنگ شد.ولی 2روز بعد بی بی چک زدم منفی بود.ولی هنوز هم پریود نشدم.زیر دلم سمت راست خیلی تیر میکشه .و همش احساس میکنم الان پریود میشم.دمای بدنم هم خیلی بالاس.همش احساس میکنم صورتم داغه.و تا حالا سابقه نداشته من عقب بندازم حتی 1 روز.حالا به نظرتون من باید چکارر کنم.به نظر شما با وجود بی بی چک منفی میشه که باردار باشم؟؟

خیلی کلافه هستم از بلاتکلیفی.نه پریود میشم.نه بی بی چک مثبت میشه😔😔😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب برو آزمایش خیالت راحت شه

شکر خدا که نام علی در اذان ماست ما شیعه ایم و عشق علی هم از آن ماست★ذکر علی عبادت مختص شیعه است این اسم اعظم است که ورد زبان ماست★با هر نفس علی شده ذکر لبم مدام این "یاعلی" همیشه رفیق لبان ماست★از "یاعلی" زبان و دهان خسته کی شود؟ اصلا زبان برای همین در دهان ماست★دنیا و آخرت به خدا نیست جز علی بغض علی جهنم و حبش جنان ماست★ما را گمان کنم ز علی آفریده اند عشقش سرشته در گل ما، بند جان ماست★ما شیعه زاده ایم، خدا را هزار شکر این شیعه زادگی شرف خاندان ماست★ما عاشق علی شده ایم و بدون شک این هم ز پاکدامنی مادران ماست★ما را چکار غیر علی را؟ فقط علی آری علی علی به خدا آب و نان ماست★پیرم که سایه اش همه دم مستدام گفت عشق علی همیشه و هر جا نشان ماست ❤❤❤فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤❤❤

بعد اگه باردار نیستم چرا اون بی بی چک یه بار مثبت شد ولی دیگه نشد.اینم بگم من این ماه سونو کردم با تست پاپ اسمیر.گفت کیست نداری.وضعیت تخمدون ها هم خوبه.عفونت هم ندارری .پس چرا الکی این همه باید عقب بندازم

عزیزم گاهی اوقات تو اقدام ممکنه پیش بیاد. منم دوره هام منظم بود ولی تو اقدام شده بود تا دو هفته هم عقب میفتاد. شما بذار یخورده دیگه بگذره، بعد بی بی چک بزن، ایشاللا که مثبته، اگرم نشد نشونه خوبیه این عقب انداختن، نشون میده بدنت داره واکنش نشون میده

بارداری شیمایی چطور میشه ؟ باید برم دکتر؟ یا خودش درست میشه

یعنی تخمک بارور شده قبل خوب چسبیدن میفته

اگر زیاد تکرار شه ضعف آندومتره وگرنه مشکلی نیست، ماه بعد درست باردار میشی ایشالله