2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نداشته باشه

وقتی میشینی پشت فرمون فکر کن تنهایی و کسی کنارت نیست 

هررر چی بلدی اجرا کن

من با ماشینی که امتحان دادم مشکل داشت باعث شد وسط امتحان یبار خاموش کردم که خیلی ریکلس گفتم واه

بعدشم روشن کردم و ادامه کارم

و همون دفع اول قبول شدم

کن دفعه اول انتظار داشتم قبول بشم بعد افسره کنارم هی حرف میزد منم اعصاب خورد شد گفتم چرا داری با من بحث میکنی گف بزن بقا پیاده شو گفتم الان پروندمو پاره میکنه 😂😂

پایه ۱۱۱۱ ماشالله شیر زنی شما 😍😍

ممنون اره خیلی دوست داشتم مدرکشو داشته باشم ولی برای خودم جای سوال چرا اون یکی هارو نتونستم به خوبی این انجام بدم ولی اینو مثل اب خوردن انجام دادم 🤔

خدایا به قلبم آرامشی بده از جنس خودت 😔❤
کن دفعه اول انتظار داشتم قبول بشم بعد افسره کنارم هی حرف میزد منم اعصاب خورد شد گفتم چرا داری با من ...

اونا حرف میزنن ببینم عکس العملت چیه من مربیم از جلسه اول هی حرف زد موزیک پخش کرد که من حواسم پرت نشه

در انتظار شیرین ترین لحظه ی زندگی
ممنون اره خیلی دوست داشتم مدرکشو داشته باشم ولی برای خودم جای سوال چرا اون یکی هارو نتونستم به خوبی ...

برا من سوال بود اینو دفعه اول قبول سدی ولی پایه ۳ رو نه 😂😂 من پدرم خیلی علاقه داشت واسه سر گرمی رفت ولی متاسفانه قبول نشد