2777
2789
عنوان

قرص راکوتان

1455 بازدید | 21 پست

سلام برای درمان جوش‌های صورتم دکتر قرص راکوتان داده بهم،کیا تجربه خوردنش رو دارن؟چه عوارضی داره؟چه مدت خوردید؟بعد از اتمام دوره باز جوش میزنید؟

من خوردم بد نبود

باردار نشی فقط

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان دارم مصرف میکنم دوماهه جوشام ریخته بیرون...اول جوشارو میریزه بیرون و بعدش خشک میکنه چون من صورتم خیلییی جوش داره دکترم گف تا چارماه جوشات میریزه بیرون ب بعد خشک میشه

عوراضشم برا من کمردرد و بدن درد و خشکی لب..ولی اگه واقعا جواب بده میرزه بنظر من ب عوارضش چن پوست من خیلی افتضاحه...حتی گود هم شده دیر اقدام کردم با اینکه هنو هیفده سالمه!

نخوردم ، میگن  دوره ای میبره ، قطعش کنی جوش میزنی

ببین گلم به نظر من تا هروقت که دکترت بهت گفت باید بخوری ، بخور و قطع نکن ..! اون حتما یه چیزی میدونه که میگه . جوش باید از درون ریشه کن شه 

من سال ٨٩ يه دوره شش ماه خوردم ديگه هم جوش نزدم اما چند سال قبل يه قسمت بدنم زخم شده بود و خارش داشت رفتم دكتر گفت عوارض راكوتان هست خداروشكر زخمه خوب شده ولي يه لك قهوه اي جاش مونده.. اگر تمام داروهاي موضعي رو امتحان كردين و جواب نگرفتين ديگه بهترين راه همين راكوتان هست . از لحاظ بارداري و اينا هم ما تو فاميل همه خوردن و الان بچه هاي سالم هم دارن 

اگه باردار نشی و تست کبد هم مرتب بدی عوارض ماندگاری نداره. من دو دوره با فاصله مصرف کردم . الان چند ساله جوشا رفته و برنگشته. چندتا از دوستام هم همینطور . اگه جوش مقاوم به درمان داری تنها درمان قطعیش همینه دیگه استخاره نداره به تشخیص پزشکت اعتماد کن.

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
صورت منم یهو ریخته بیرون، روی خلق و خو هم اثر گذاشته؟

رو خلق و خو غیر مستقیم اثر میذاره اولش چون یهو جوشا میریزه بیرون اعصابت خورده  

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
صورت منم یهو ریخته بیرون، روی خلق و خو هم اثر گذاشته؟

حقیقتا منکه عصبی شدم یکم افسرده هم هستم بخاطر جوشام لپام صاف شدن ولی پیشونیم دیگه جا نداره برا جوش زدن ب دکترم گفتم میگه اینا همه جوشا زیر پوستیتن ک میان رو بزرگ و چرکی میشن

منکه دوماهه تمام اصلا تفریح و بیرون نرفتم..اعتماد بنفس نزاشتن این جوشا برام خجالت میکشم برم تو خیابون بزور مدرسه میرم واسه امتحانات نهایی و میام مشکل من جوش تنها نیس قرمزی جای جوش و گودی هاشم هست...