2777
2789
عنوان

کسی بچه دوم میاره دیدنش نمیرن؟

586 بازدید | 26 پست

سلام خانوما . چهل روزه زایمان کردم . فامیلای درجه 1 بزرگتراشون هنوز کامل نیومدن . بچه هاشونم فقط یکیشون اومده . دوستام که اصلا نیومدن . انگارهمشون هماهنگن که نیان. خیلی واسم عجیبه . من خودم یکی تا میززاد تا خونه میخره  سریع میدم دیدنش .با هیچکس هم مشکلی ندارم. نمیدونم الان همه جا اینجوریه؟ من توقع زیادی دارم؟ آخه اصلا هم نمیگن که بعدا میایم دیدنت . 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرقی نداره بچه اول یا صدم ولی خب شاید میخوان هماهنگ‌کنن مثلا با هم بیان من خیلی مثبتم 😉

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

مال منم بچه دومم قوم شوهر نیومدن انگار مرده بودن یه زنگم نزدن بهم راستش قهر بودیم بعد سه سال که گفتم گفتن برای اولی اومده بودیم ولی من برای دومیشون رفته بودم 

بچه خارشوهرم 8 ماه پیش دومی روزایید نرفتم چن وقت پیش گلایه میکرد برادرم وضیفش بود بیاد گفتم اره نه که تو خوب اومدی😕

راز دل را به کسی نتوان بگشایم              که درین دیل مغان راز نگهداری نیست

وااااای عزیزم

منم مثل شما بودم

تا یکی زایمان میکرد عروسی میکرد خونه میخرید....

خلاصه هر چشم روشنی بود میرفتم با دست پر هم میرفتم

بچم که دنیا اومد همشون انگار خوااااااب بودن

از بس به این موضوع فکر میکردم افسردگی بعد از زایمان گرفته بودم

خیلی بهم فشار اومد خییییلی زیاااااااد

تازه بچه اولم هم بود

بخدا نه با کسی مشکل داشتم نه با کسی بگو مگو ‌......

ولی منم سنگ تموم گذاشتما.الان سه ساله از همه کناره گیری کردم حتی اگه زنی که تازه بچش دنیا اومده تو مجلسی یا جایی ببینم بهش تبریک هم نمیگم

بهشون رو در رو و مستقیم نگفتم مشکلم رو

ولی برای تک تکشون پیغام دادم

الان دیگه خاله بازی کم تر شده همه درگیر هزارتا مشکلن😐

خب مگه چقدر وقتشونو میگیره؟ بخدا دوستامو قبل بارداریم همشونو دعوت کردم . خیلی با معرفت بودن قبلا 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸
خواهر شوهر من بچه سومش عین بچه اولش بود چشم روشنیش...

خوش بحالش . ما که هیچ شانسی نداریم . حرصم میگیره از کادوهایی که قبلا بهشون دادم . 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸