2777
2789

حدود ۵ ساله منتظرم..۳سال ازبس پوله ویزیت و دوا و دکتر دادیم درمان رو رها کردم الان بعد دوسال میخوام دوباره درمانو شروع کنم چون سنمون داره میره بالا ممکنه بعد با مشکل روبرو بشیم.‌.بیمارستان شهید بهشتی چون دولتیه گفتم برم اونجا واسه میکرو قیمتش ارزونه..چون پول بیمارستانهای خصوصی رو نداریم‌..تعریف دکتر نقشینه رو اونجا خیلی شنیدم ولی چندین بار زنگ زدم تلفن گویاش موفق نشدم نوبت بگیرم..کسی هست که اونجا آی وی اف یا میکرو کرده باشه خواهش میکنم راهنماییم کنید

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

من 9 ساله منتظرم....تا الان تاپیک ivf  زده بودم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلسا سلام عزیزم خیلی وقته نبودی ،،،،الهی جواب میگیریی مشکل  باروری همسر رفع شد 

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
دلسا سلام عزیزم خیلی وقته نبودی ،،،،الهی جواب میگیریی مشکل  باروری همسر رفع شد

سلام عزیزم دوساله هیچ درمانی انجام ندادیم الان دوباره باید بره آز بده

مشکلتون چیه؟تاحالا آی وی اف یا میکرو انجام ندادید؟

کم تحرکی اسپرم همسرم و ضعیف بودن فولیکولای خودم...اولین بار 2تا جنین انتقال دادم نگرفت فقط 3تا جنین دارم که ماه قبل رحمم آمادگی نداشت افتادم یه ماه دیگه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام عزیزم دوساله هیچ درمانی انجام ندادیم الان دوباره باید بره آز بده

ایشاالله مامان میشی ایشالله دلت شاد میشه

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
کم تحرکی اسپرم همسرم و ضعیف بودن فولیکولای خودم...اولین بار 2تا جنین انتقال دادم نگرفت فقط 3تا جنین ...

انشالا که ایندفعه دوقلو باردار میشی..هزینتون چقدر شد کجا انجام دادید؟

انشالا که ایندفعه دوقلو باردار میشی..هزینتون چقدر شد کجا انجام دادید؟

هزینه که یادم نیست ولی تا جایی که یادم شاید 20 تومن به بالا خرج کردیم.....البته من کرمانشاه انجام دادم...انشالله خودتونم زودتر بار دار شین