انشاءالله که هستی ولی یک کم دیگه صبر کن بعد آزمایش بده.
اول آز بده و مطمئن شو بعدش امیداوار شو.
برای منم دعا کن لطفا
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.
نه عزیزم اگه پریودات منظمه دلیلی به جز بارداری نداره ولی زود امیدوار نشو یک کم صبر کن. من ۵ روز بعد از تاخیر آز دادم مثبت بود ولی گفتن ۳ روز دیگه تکرار کن رفتم انجام دادم ولی بتام اومد پایین. دکترم گفت بارداری شیمیایی بوده. انشاءالله یک بارداری خوب داشته باشی
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.
چه قشنگ بود پستت مخصوصا اونجایی ک گفتی دلیلی بجز بارداری نداره ها... ایشالا که الان الان هرچی از خد ...
قربونت برم عزیزم خدا رو شکر که خوشحالی. الحمدلله.