2777
2789
عنوان

من بايد چيكار كنم با عشق عجيب برادرم!!!!!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 39 پست
نمیتونی مگه خودش بفهمه

يعني هيچ راهي نيست ؟؟؟داداشم اصلا ادم غير منطقي نيست نميدونم چطور ذهنش ب اين دختر كشيده شده ،دختره سال ٥ پزشكي هستن از اقوامن و خونواده اشون از نظر سطح مالي از ما بالاتره ،داداشم دبيره و داره برا ارشد ميخونه قراره ادامه بده تا استادي دانشگاه ان شاالله ولي....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يعني هيچ راهي نيست ؟؟؟داداشم اصلا ادم غير منطقي نيست نميدونم چطور ذهنش ب اين دختر كشيده شده ،دختره س ...

بعید میدونم شنیدید که میگن عشق کوره شما هر چی بگید فقط ذهنیت اون نسبت به شما بد میشه مگه ببریدش پیش یه مشاور یا کسی که حرفش رو قبول داره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چطور جرات میکنید در مورد خصوصی ترین و حساس ترین تصمیم زندگی کسی حتی اظهار نظر کنید ؟!! هیچ به عواقبش فکر کردید؟

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

خودت میگی عشق 

پس زور نزن از سرش نمیوفته بچم ک نیست از رو بی تجربگی تصمیم گرفته باشه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
يعني هيچ راهي نيست ؟؟؟داداشم اصلا ادم غير منطقي نيست نميدونم چطور ذهنش ب اين دختر كشيده شده ،دختره س ...

الان چندساله شددن؟؟؟خداوکیلی دختر به غیراز سنش خیلی سرتره کهههه از خدات باشه😅😅😅😂😘

عزیزم مشکلی نیست دختر خاله من چهارسال بزرگتر از شوهرشه خیلیم خوشبختن الان ده سال دارن زندگی میکنن باهم 

وا عزیزم العان ک باید از خداتون باشه دختره ام ک با شخصیته و خوبه مشکلتون کجاس