2777
2789
یس من انجام دادم دکتر قبلی اصلا خوب عصب کشی نکرده بود بیتربیت😫

وای دکتر قبلی منم همه شکوفه زده به دندونام رفته پی کارش  

دیش دیرین دیرین ماشالا پیش گیرین گیرین ماشالا آی ماشالا 😁😅💃🕺💃🕺💃🕺💃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کردم فایده نداشت هنوزم دندون درد دارم با این حال که پیش دکتر خوب رفتم هر دوبارم،خدا لعنتشون کنه

ای وای، واقعا خدا لعنتشون کنه من عکس دندونمو بردم یه دکتر دیگه نشون دادم گفت چرا اینجوریه دندونات هیچ کدومش کامل عصب کشی نشده  

ای وای، واقعا خدا لعنتشون کنه من عکس دندونمو بردم یه دکتر دیگه نشون دادم گفت چرا اینجوریه دندونات هی ...

نمیدونم عزیزم حالا میخوای برو شاید درست شه،برا من که نشد😭

قضاوت مخصوص خداست..،
نمیدونم عزیزم حالا میخوای برو شاید درست شه،برا من که نشد😭

منم میترسم هرجا میرم میگن حیفه نمیکشیم برات درستش میکنم بدبختی هزینشم انقد بالاس دلم برای شوهرم میسوزه بیشتر  

هزینه عصب کشی مجدد تو شهر شما چقدر هست لطفا اسم شهر رو بگید من کردستان هستم ی بار عصب کشی کردم بازم درد دارم رفتم دکتر گفت باید درمان ریشه بشه عصب کشی مجدد هر دندون ۱۳۰۰ تومان میخوام بدونم زیاد نیست قبلا هم سال قبل ۶۰۰ دادم عصب کشی کرد خیر سرش باز عفونت داره الانم باید هر کدوم ۱۳۰۰ بدم 

هزینه عصب کشی مجدد تو شهر شما چقدر هست لطفا اسم شهر رو بگید من کردستان هستم ی بار عصب کشی کردم بازم ...

من تهران هستم عزیزم، راستش تازگی عصب کشی نکردم ولی چند ماه پیش دندونمو پر کردم 400 تومن شد البته من درمانگاه رفته بودم جاهای دیگه گرون تر میگیرن، ولی به نظرم یا برای شماهم گرون گفتن یا من از قیمتای جدید خبر ندارم

من تهران هستم عزیزم، راستش تازگی عصب کشی نکردم ولی چند ماه پیش دندونمو پر کردم 400 تومن شد البته من ...

نمیدونم والا چی بگم برا عصب کشی ۸۰۰ میگیرن با پر کردن .این مال من قبلا عصب کشی کردم پارسال ۶۰۰ دادم دونه ای.امسال میگ همون عفونت کرده ریشه ش دونه ای ۱۳۰۰ میگیره ک عفونت خالی کنه

نمیدونم والا چی بگم برا عصب کشی ۸۰۰ میگیرن با پر کردن .این مال من قبلا عصب کشی کردم پارسال ۶۰۰ دادم ...

چقد گرون، جاری من پارسال رفت دندونشو عصب کشی کرد  800 تومن داد ولی بعدش خوب نشد آخر رفت کشیدش