2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اختلال اضطراب فراگیر در کودکان ترس‌ها و نگرانی‌های شدیدی را ایجاد می‌کند. اضطراب کودکان در صورتی که شدید باشد می‌تواند در همه حوزه‌های درس، تکالیف، روابط با همسالان و خانواده مشکل ساز شود و حتی تا سال‌های بزرگسالی تاثیر گذار باشد. والدین می‌توانند با شناسایی نشانه‌های اضطراب و مشکلاتی مثل اختلال اضطراب فراگیر به کودکان دارای اضطراب کمک کنند و از دردسرساز شدن آن جلوگیری کنند. در این مقاله به اختصار درباره نحوه درمان اضطراب کودکان و نشانه‌های اضطراب فراگیر در کودکان خواهیم پرداخت. پیش از آن توصیه می‌کنیم برای آگاهی بیشتر از این بیماری مقاله اختلال اضطراب فراگیر را مطالعه کنید.

منبع : اختلال اضطراب فراگیر کودکان | ویژگی ها و راهکارهای کاهش اضطراب فراگیر کودکان

درمان شدی؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

سلام شرمنده میدونم این تایپک شما قدیمی هست امکان داره بپرسم اضطراب شما درمان شد چون من درگیرش شدم وش ...

سلام

با دارو درمان نشدم کلا دکتر رفتن رو رها کردم چون انگار حالم رو بدتر میکرد.

ولی با گذشت زمان بهترم اما خوب خوب نشدم

ورزش و رژیم غذایی هم زیر نظر دکتر تغذیه خیلی به کنترلش کمک کرد. این رو به نظرم تو اولویت قرار بدین. 

سلام بله بهترم. با گذشت زمان و تغذیه. قرص و دارو خیلی کمکی به بهبود نکرد.

💚🌹

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔