2777
2789

حوت ( ماهى ) چگونه به آسمان آمد؟

صورت فلكى حوت هيچ ستاره ى پر نورى ندارد، به نحوى كه بسيارى از ساكنان شهرهاى بزرگ هيچ گاه اين صورت فلكى را مشاهده نمى كنند. بابِليان باستان ستارگان اين صورت فلكى را به صورت مادر و پسرى نشان مى دادند، كه خود را به شكل ماهى در آورده اند.

يونانيان نيز داستان كاملاً مشابهى در اين مورد دارند.

( آفروديت ) Aphrodit ( روميان به او ونوس Venusمى گويند) الاهه ى عشق و پسرش ( اِروس ) Eros تحت تعقيب مردى به نام ( تيتونوس ) Tithonus بودند، كه سرنوشت عجيبى داشت: او هرچند كه فنا ناپذير بود ولى مانند انسان هاى معمولى پير مى شد. تيتونوس، (كه روميان او را به صورت غول نفرت آورى تجسّم مى كردند) ، در پى آفروديت و پسر كوچكش بود.

پيش از آن كه تيتونوس بتواند به آنها برسد، مادر و پسر به دريا پريدند و خود را به شكل دو ماهى در آوردند. پس از آن اين ماهى ها از سوى خدايان به آسمان انتقال يافتند و به وسيله ى نوار پهنى با يكديگر مرتبط شدند. اين طريقه ى ارتباطى به عنوان نمود و نشانى از عشق مادرى به شمار مى آيد.

صورت فلكى حوت براى مسيحيان پيشين نيز اهميّت ويژه اى داشت. دوران مسيحيت ٢٠٠٠ سال قبل آغاز گرديد، يعنى زمانى كه نقطه ى اعتدال بهارى از برج حَمَل به برج حوت انتقال يافت.

عيسى مسيح (ع) ، (صيّاد قلب انسانها) در دوران ابتدايى مسيحيّت با اين صورت فلكى ارتباط داده مى شد.

منبع:

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

@تبسم_فوراور  

اين هم ماه آخر.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماه هاى ديگه تو تاپيك هاى قبلى. 🍀