2777
2789

من موهیتوی نعنایی درست میکنم و دوست دارم 

نعنای تازه رو با خرده یخ میریزم توی مخلوط کن و بهش شهد و برش های لیموی تازه اصافه میکنم با یکمی اب گازدار 

اما دیدم عرق نعنای دواتشه رو باشهد مخلوط میکنن  اب سرد. اصافه میکنن. شربت میکنن اون مدل رو شخصا دوست ندارم 

بعضیا هم نعنا و سرکه رو سکنجبین میکنن و شربت میکنن میخورن 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من موهیتوی نعنایی درست میکنم و دوست دارم  نعنای تازه رو با خرده یخ میریزم توی مخلوط کن و بهش ش ...

همه رو مخلوط میکنی بعدمیریزی تولیوان

به نام خدا:وزن شروع۷۳وزن هدف ۶۳ گروه آبی_۰۰/۱۲/۳

آبو بذار جوش بیاد. نعناهارو بذار داخلش. رنگش یه رنگ خوشگل میشه. نعناهارو درار. شربتو از صافی رد کن اگه گرد نعنا مونده داخلش قشنگ تمیز بشه. بذار رو گاز شکر بریز داخلش اندازه ای که خودت میدونی دیگه. اندازه ای باشه داخل آب میریزی لین سن ایچ شیرین کنه. شکرو ریختی یه ربعم بذار بجوشه بعد بردار

همه رو مخلوط میکنی بعدمیریزی تولیوان

اره 

میتوتی دورلیوانی که میخوای توش سرو کنی برش لیمو بکشی بعد لیوانو وارونه بکنی توشکر دونه درشت لبه لیوان خیلی خوشگل و برفکی میشه بعد پراز شربتش کن و توش لیمو هم بنداز 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
آبو بذار جوش بیاد. نعناهارو بذار داخلش. رنگش یه رنگ خوشگل میشه. نعناهارو درار. شربتو از صافی رد کن ا ...

چقدرنعنابایدبجوشه

من ک اینجوری درست میکنم. طبیعی تره. همینو بخور اگه طعمش اونی ک خواستی نشد اسانسی ک میخوایو بزن

باشه عزیزم

تقریبا میتونی بگی چقدربایدبجوشه