2777
2789

یه برنامس ازش ماشین میگیری مث آژانس

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😢باز اون اتفاق تلخو یادم انداختی

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

مسافرش روسریش افتاده از سرش بهش تذکر داده بعد دیده خانمه بهش گفته به شما مربوط نیست .راننده هم همونجا پیاده ش کرده

عاشقانه هایم تمامی ندارد وقتی همسر ماهم و پسرای عزیزم بهترین اتفاق های زندگیم هستند   
طرف ارزشی بوده  خانوم رو بخاطر حجابش وسط راه پیاده کرده! مردم عادی اسنپ رو تحریم کردن  ...

ارزشی بوده ینی چی واقعا؟من دیگ ازش ماشین نمیگرم اتفاقاخیلم گردنش کرده ی مسیرو تو ۵دیقه س نرخ متفاوت میده

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

ی خانوم بیحجاب سوار ی اسنپ شده

راننده گفته حجابتو درست کن اونم گفته نمیخوام و ازین حرفا

راننده هم بهش بد حرف زده وسط خیابون پیادش کرده

حالا شده قهرمان

خانه ات را باد برد..توهنوزم نگران وزش باد در موی منی؟؟؟

یه خانم تو اسنپ بی حجاب بوده اون آقا بهش تذکر میده بعضیام میگن پیادش میکنه بعد خانمه عکس و مشخصات راننده رو توییت میکنه از اسنپ میخواد اخراجش کنه مردمم واکنشای مختلف داشتن در انتها خانم عذرخواهی میکنه

لا تقنطوا من رحمت الله