2777
2789
عنوان

تشخیص اشتباه جنسیت

12168 بازدید | 69 پست

سلام خانوما من وارد ۳۸ هفته شدم ولی خیلی نگرانم ک نکنه تشخیص دکترم اشتباه شده باشه ۱۶ هفته بهم گفت ک ب احتمال زیاد دختره توی سونوی آنومالی قطعی گفت دختره ولی هرکی منو میبینه میگه اصلا شبیه حامله هایی ک دختر دارن نیستی خیلی نگران میشم برای کسی اینجوری شده ?

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما به حرف مردم بیشتر از سونوگرای که دکتر به چشم دیده اعتماد داری😐😐😐

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻

فوقش سیسمونی رو ی رنگ دیگه می‌خرید 

بعد پسرتون همه لباساش صورتی میشه

کلی شاد می‌شید

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

عزيزم اگه ميشد از روي ظاهر تشخيص داد ديگه نيازي به دم و دستگاه و سونوگرافي و دكتر نبود كه ...

خيلي احتمالش كمه اشتباه باشه بيخود خودتو اذيت نكن

بعلاوه اگه يك درصدم اشتباه باشه چه اتفاقي ميوفته مگه؟؟ هيجان انگيزم هست تازه😃

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

نه عزیز سونو درسته

من و دوستم با هم پسر باردار بودیم،حالتامون زمین تا آسمون فرق داشت

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

منم مثل شما بودم سونو گفت پسره ولی زشت شده بودم صورتم لک انداخته بود تنبل شده بودم همه میگفتم تو علائمت به دختر میخوره پسر میس دختره .ولی پسر بود😁 به جرف بقیه توجه نکن هرکسی با بقیه فرق میکنه