2777
2789
عنوان

شوهر کنم یا نه؟

176 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

انقدر همه از شوهراشون مینالن و راضی نیستن که میترسم شوهر کنم

خواستگار دارم

میترسم بیاد تمام آزادی و استقلالمو بگیره و آرامش شوهر نداشتم بیشتر از شوهر داشتنم باشه

کی خدایی از شوهرش  راضیه و از ازدواجش پشیمون نیست؟

مشکلات متاهلی زیاده درست... 

ولی وقتی متاهل شی سخت قبول میکنی ک برگردی ب دوران مجردی چون بخودت قبولوندی ک یکی هست تاآخر عمرم کنارمه... 

صلوات میفرستین برای حاجتم 😞 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راضیم چون آدمی که زور بگه و محدودیت ایجاد کنه انتخاب نکردم مگه مجبوری آخه که نگرانی؟!

البته لازمه ش اینه خودتم شخصیت مستقل و محکمی داشته باشی ازین خانومای منفعل شل شلی نباشی

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

عزیزم خوبه حداقل چندین ماه شناخت داشته باشی از طرف و ریز تا درشت حرکات پسر رو زیرنظر بگیری و اگه آدم باهوش باشه از هر حرکت پسر میشه یه رفتار رو تحلیل کرد و پیش بینی کرد،از طرفی چند جلسه مشاوره و روانشناسی حتما پسر رو میبرم،من ازدواج کردم و خداروشکر راضی ام ،خواستگار زیاد داشتم ولی از بین اینهمه شوهرم رو با وسواس و شناخت انتخاب کردم ،انسان نیست فرشته اس...نه تنها مانع پیشرفتم نشد بلکه تکیه گاه خودم و خونوادمم شده...

متاهلی درسته خیلی سختیا داره ولی خب وقتی ازدواج میکنی انگار ب هدفت رسیدی و برا زندگی خودته ک سختیارو تحمل میکنی

چون خواهی نخواهی بلخره باید ازدواج کنی پس حداقل به موقع باشه ک هم بتونی انتخاب کنی وهم اینکه کِیف کنی باهاش!

من تو مجردیم خییییلی ازاد و سرخوش بودم بااین‌حال همش فک میکردم ی چیزی کمه ک بعد ازدواج ب اون رسیدم هرچند الانم مشکلاتم بیشتره ولی ترجیح میدم ب مجردی

۲۴ سال خونه خوبه ولی من چه کنار خونواده باشم یا جدا زندگی کنم تنها که باشم پادشاهی میکنم واسه خو ...

ازدواج اول از همه بستگی ب طرفت داره ک شانست چی از اب دربیا. و چ خوب باشه چ بد شیرینی و تلخی و سختی خودشو داره

فراموشی کیمیاست