2777
2789
عنوان

طلاق

140 بازدید | 7 پست

سلام دوستان،لطفا كمكم كنين شوهرم از همون اول مه عقد مرديم بداخلاق بود دست بزنم داشت الانم بعد ٨سال زندگى و با وجود دوتا بچه بازم بداخلاقه سرهيچى عصبانى ميشه و بدوبيراه ميگه به خونوادم بى احترامى ميكنه پيش همه كوچيكم ميكنه

پسرم كه ٧سالشه خيلى ازش ميترسه داغونم ميخوام جدا شم ميترسم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يه بار توو عقد رفتيم مشاوره اصلا نميزاشت من حرف بزنم اخر سر مشاوره برگشت گفت چجورى با اين ميخواى سر كنى من احمق بودم ادامه دادم چند بار همون موقعها اقدام به طلاق كردم ولى بازم رام زبونش شدم

اون فكر نكنم به اين راحتيا طلاق بده خير سرش ميگه دوست دارم اين ديگه چه جور دوست داشتنيه

ميترسم آخه درامدى ندارم نزاشت برم سر كار

ميترسم رسوايى ببار بياره

ميترسم بچه هامو نده بهم

سلام عزیزم بنظر من انتخاب اشتباه اشتباهه این دست خودمونه تا کی و کجا بخایم این اشتباهو ادامه بدیم.منم تو دوران نامزدی و عقد متوجه رفتارای نادرست همسرم شدم ولی ازدواج کردم و باهاش رفتم زیر یه سقف ...الان بجایی رسیدم ک میخام قبل از اومدن یه بچه جلو انتخاب اشتباهامو بگیرمو جبران کنم...تا کی باید بپای انتخاب اشتباه عمرمون و جوونیمون بسوزه؟بخاطر حرف و نگاه مردم آخه تا کی؟؟؟؟یجایی ب بعد آدم باید قید همه چیزو بزنه و به زندگیش ی فرصت دیگ بده

هرکس خدا را وکیل خود قرار دهد,خدا اورا ناامید نخواهد کرد... 

من هم خیلی تلاش کردم رفتاراشو تغییر بده خییییلی صبوری کردم ولی فقط چند ماه تلاشم دوام داشت دوباره از اونی ک بود بدتر شد...اینو میدونم که هیج آدمی تغییر پذیر نیست مگر اینکه خودش بخاد

هرکس خدا را وکیل خود قرار دهد,خدا اورا ناامید نخواهد کرد... 

دقيقا حرفاى شما درسته ولى من دوتا بچه دارم و نميخوام اشتباه بكنم البته پسرم كه ٧سالشه اصلا سراغشو نميگيره الان دوهفته است من خونه ى بابامم يه زنگ نزده حال بچه هاشو بپرسه 

بخدا موندم نميدونم چيكار كنم بعضى وقتها فكر خودكشى بسرم ميزنه فقط بخاطر بچه هام موندم چون اون يه عصبيه،وقتى عصبانى ميشه پسرم ميلرزه