2777
2789

امشب با یه بنده خداهایی رفتیم گردش و بیرون سینما و ... پول باهاشون نبود همه رو من حساب کردم تو ماشین دنگی دونگی پول من و دادن.بعد من پیشنهاد شام بیرون دادم.گفتم بریم فلان جا من ۱۰۰ تومن بن دارم اونام رو هوا زدن.شاممون شد ۲۰۰ تومن که ۱۰۰ تومنش بن من بود ۱۰۰ ام شوهرش داد اونجا دیدم خانومه همچین بهش خوش نمیگذره گفتم حتما واسه اینه شوهرش ۱۰۰ تومن بقیش و داده منم گفتم بذار منم بگم اون ۱۰۰ تومنی که دادید نصف کنیم.۵۰ تومن دادم بهش با تعارف شابدالعظیمی گرفتش.من فکر نمیکردم بگیررررره.عاقا خب اگه ۲۰۰ تومن شده من ۱۰۰ تومن دونگم و بن داده بودم چرا ۵۰ تومنه رو گرفت خانومه😮.چرا من احمق اصن پیشنهاد داددددم.خیلی وضعم خوبه خودم لنگم والااااا😭

حالا من کار آرایشگری میکنم و این خانومم هردفعه میاد مفت و مجانی واسه خودش از من کار میکشه

عاقا یه کم احساس سادگی و بدبختی بهم دست داده و دارم از رفتار خودم میسوزم.در مورد امشب بهم بگین و بگین واسه کار که میاد پیشم چطوری بگم مجانی واسش کار نمیکنم دیگه؟تازه امشبم گفت میخوام بیام پیشت

دختر خالمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا اگه برای اصلاح اومد بگو با شمع میخوای یا با بند بعد هرچی جوابتو داد مثلا اگه گف شمع بگو ۲۵ تومنه ها اوکیه؟ با خنده بگو. ک بفهمه. دیگه بعضیا واقعا از محبت ادم سو استفاده میکنن اون ۵۰ تومنه هم خدای خیییییییلی زور بود دادی

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎

نبايد پيشنهاد ميدادي.حرفو مينداختي ميگفتي خوب شدا رستورانمونم دنگي شد.

وقتي اومد پيشت بگو دخترعموم اومده بود پيشم رنگ گذاشتم  و كلي كار اصلا به روي خودش نياورد حداقل هزينه ي موادمو بده.الان انقدر مواد گرون شده اصلا نميصرفه كار حتي از مشتريم ادم پول كارو ميگيره باز خستگي تو حون ادمه🤪

اينجوري پشت سر اون واسه اين دردودل كن كه بفهمه داري بهش ميرسوني

مثلا اگه برای اصلاح اومد بگو با شمع میخوای یا با بند بعد هرچی جوابتو داد مثلا اگه گف شمع بگو ۲۵ تومن ...

خیلی زورم اومد بخداااا گفتم خودش میفهمه نمیگیرررره.بعد میگم اومد آرایشگاه بیشتر ازش میگیرم تا بفهمه.بعد من خنگ روم نمیشه حرف پول بزنننننننم.میگم ناراحت نشه.خو یکی نیست بگه ناراحت بشه بهتر شررررش کم میشه

خیلی زورم اومد بخداااا گفتم خودش میفهمه نمیگیرررره.بعد میگم اومد آرایشگاه بیشتر ازش میگیرم تا بفهمه. ...

درکت میکنم خودمم مثل تو بودم خیلی رو خودم کار کردم هنوزم یکم اینجوریما ولی خیلی بهتر شدم توروخدا یکمم ب دل خودت اهمیت بده با هررررکس مث خودش رفتار کن. یه بار ک اینکارو کردی دیگه حله

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
نبايد پيشنهاد ميدادي.حرفو مينداختي ميگفتي خوب شدا رستورانمونم دنگي شد. وقتي اومد پيشت بگو دختر ...

یکککک درصد فکر نمیکردم بگیره.ولی دیدم خیلی تو فکره و اصن حواسش به غذا نیست گفتم شاید به خاطر اونه که دقیقااااا همونم بود.پوله رو که گرفت حالش خوب شد.والا هرچی ام فکر میکنم بدهکارش نبودم.همش از من به اون رسیده.این دفعه واسه ترمیم ابروهاش حتما بهش بیشتر میگم.دیگه شرش کم میشه.یا آدم میشه یا دیگه نمیاد بهتر

درکت میکنم خودمم مثل تو بودم خیلی رو خودم کار کردم هنوزم یکم اینجوریما ولی خیلی بهتر شدم توروخدا یکم ...

وای اینهمه مفت و مجانی کار کردم یه طرف این ۵۰ تومنه یه طرف.الان دنگ من شده ۱۵۰ مال اون ۵۰.خب ما اگه خودمون تنها میرفتیم همون ۱۰۰ تومنه بس بود برامون

اووووووف برم نفس عمیق بکشم

خیلی دوستون دارم که درک میکنین ولی تمیدونم چطوری تلافی کنم یا بفهمونم بهش

یکککک درصد فکر نمیکردم بگیره.ولی دیدم خیلی تو فکره و اصن حواسش به غذا نیست گفتم شاید به خاطر اونه که ...

افرين دقيقا.هرگز ندار كسي ازت سواستفاده كنه.توام داري زحمت ميكشي پول در مياري.بن و اگه مفت ميدادن اونم داشت.بالاخره هرچيزي بهايي داره.

بااينجور ادمام كمتر رفت و امد كن بنظرم.بيشتر باعثه سردردن

وای اینهمه مفت و مجانی کار کردم یه طرف این ۵۰ تومنه یه طرف.الان دنگ من شده ۱۵۰ مال اون ۵۰.خب ما اگه ...

عزیزم اشکال نداره اروم باش. تموم شد رفت خب؟ الان فقط باید تلافی کنی کارشو. اومد ارایشگاهت ازش پول بیشتر بگیر. بعدم اگه زدش ب شوخی و خنده یا تعجب کرد بگو گلم چیزی شده؟ اگه گله کرد و اینا بگو خب والا منم دیگه گفتم عادلانه کنم رابطمونو. نه ک دنگ از من بیشتر میگیرید گفتم منم یکم نره کارمو ببرم بالاتر ک دفعه بعدی خواستم دنگ بدم شرمنده نشم. با تیکه بگو. الانم اروم باش عزیزم. ولی حتما تلافی کن. اصن تلافی نیس حقته

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
افرين دقيقا.هرگز ندار كسي ازت سواستفاده كنه.توام داري زحمت ميكشي پول در مياري.بن و اگه مفت ميدادن او ...

مرسی عشقم.واقعا امشب به خودم قول دادم دیگه باهاش رفت و آمد نکنم.رابطم و کم کنم