2777
2789
عنوان

بیاید باهم لاغر بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 33 پست
یعنی با روزی نیم ساعت پیاده روی و کاهو میتونم ؟

اره  که می شه عمه ام که تونست حتما ماهم می تونیم 

من امروز شروع کردم  و یک برنامه قدم شمار نصب کردم امروز من ۷ کیلومتر پیاده روی کردم و غذا خوردنم و هم سر ساعت گذاشتم 😍  گرسنگی هم نکشیدم   

خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل من اینه صبحا ده یازده از خواب پا میشم ...اراده برای زود بیدار شدن ندارم .پسرمم سه سال و هشت ماهشه اونم معمولا دیر پا مییشه چون شبا دیر میخوابه

امروز هفت کیلومتر رو توی چه مدت پیاده روی کردی ؟

هدفم از ایجاد این تاپیک این بوده که  برام انگیزه ایجاد بشه  و بیام اینجا وزن خودم و اعلام بکنم  که واقعا کم شده باشه و روحیه بدم  که ما می تونیم ب اندام دلخواهمون برسیم👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

خدایا شکرت
مشکل من اینه صبحا ده یازده از خواب پا میشم ...اراده برای زود بیدار شدن ندارم .پسرمم سه سال و هشت ماه ...

من صبح ها ساعت ۱۲ بیدار می شم اجی 🤣 وای یکی هم مثل من پیدا شد که خواب الوه

توی یک ساعت  اونم داخل خونه  نهار هم ما کارونی پختم  و روش کاهو خورد کردم و خوردم  اما غذام و هم زیاد جویدم 

خدایا شکرت
تاپیکت عالیه ولی گروه تلگرامی بنظرم بهتره اینجا هی گم میکنیم 

تلم فیلتره باید نصب کنم اما گروه وات و الان می تونم درست  بکنم  کسی موافقه که گروه وات بزنیم فقط هم خانم توی گروه باشیم

خدایا شکرت
من صبح ها ساعت ۱۲ بیدار می شم اجی 🤣 وای یکی هم مثل من پیدا شد که خواب الوه توی یک ساعت  او ...

آخه میگن خواب ادمو چاق میکنه مخصوصا خواب صبح😞😞خیلی ناراحت و ناراضی ام از وضعم 

تلم فیلتره باید نصب کنم اما گروه وات و الان می تونم درست  بکنم  کسی موافقه که گروه وا ...

من پایم ولی باید وات رو دوباره بنصبم .پاک کردم اخه .ایمو و تل و اینستا دارم در حال حاضر 

من پایم ولی باید وات رو دوباره بنصبم .پاک کردم اخه .ایمو و تل و اینستا دارم در حال حاضر 

نصب کن اجی  تا باهم رژیم بگیریم و لاغر بشیم 😍😍😍  بیا پایه ی هم بشیم و خوشکل بشیم

خدایا شکرت