تاريانا مدیر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 857 عنوان بیاید باهم لاغر بشیم | مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 33 پست خوووب 😰 من ۱۶۰ قدم هست قبلا رفتم دکتر تغزیه بهم گفت چون استخون بندیت درشته وزن مناسبت ۶۵ کیلو هست اما الان ۸۲ کیلوم البته توی دوران شیر دهی هستم و یک پسر ۱۰ ماهه دارم 🌹🌹🌹 خدایا شکرت 1398/03/22 | 02:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
momsepehr عضویت: 1398/01/13 تعداد پست: 229 اين رژيم براي خانمهاي شيرده هست و كالري در روز حدود ١٧٠٠ تا به درد ما نمیخوره یعنی ؟
تاريانا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 857 یعنی با روزی نیم ساعت پیاده روی و کاهو میتونم ؟ اره که می شه عمه ام که تونست حتما ماهم می تونیم من امروز شروع کردم و یک برنامه قدم شمار نصب کردم امروز من ۷ کیلومتر پیاده روی کردم و غذا خوردنم و هم سر ساعت گذاشتم 😍 گرسنگی هم نکشیدم خدایا شکرت
تاريانا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 857 اين رژيم براي خانمهاي شيرده هست و كالري در روز حدود ١٧٠٠ تا ممنون عزیزم ❤️ خدایا شکرت
momsepehr عضویت: 1398/01/13 تعداد پست: 229 اره که می شه عمه ام که تونست حتما ماهم می تونیم من امروز شروع کردم و یک برنامه قد ... کدوم گام شمارو نصب کردی گلم ؟غذا چی خوردی ؟
momsepehr عضویت: 1398/01/13 تعداد پست: 229 مشکل من اینه صبحا ده یازده از خواب پا میشم ...اراده برای زود بیدار شدن ندارم .پسرمم سه سال و هشت ماهشه اونم معمولا دیر پا مییشه چون شبا دیر میخوابهامروز هفت کیلومتر رو توی چه مدت پیاده روی کردی ؟
تاريانا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 857 هدفم از ایجاد این تاپیک این بوده که برام انگیزه ایجاد بشه و بیام اینجا وزن خودم و اعلام بکنم که واقعا کم شده باشه و روحیه بدم که ما می تونیم ب اندام دلخواهمون برسیم👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 خدایا شکرت
momsepehr عضویت: 1398/01/13 تعداد پست: 229 خووووب قدم اول که برداشتم یعنی شروع کردن - [x] خوردن کاهو در میان وعده ها - [x] ریز ریز کردن کاهو ... میتونیم توی تل گرام باهام در ارتباط باشیم ؟
momsepehr عضویت: 1398/01/13 تعداد پست: 229 هدفم از ایجاد این تاپیک این بوده که برام انگیزه ایجاد بشه و بیام اینجا وزن خودم و ا ... تاپیکت عالیه ولی گروه تلگرامی بنظرم بهتره اینجا هی گم میکنیم
تاريانا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 857 مشکل من اینه صبحا ده یازده از خواب پا میشم ...اراده برای زود بیدار شدن ندارم .پسرمم سه سال و هشت ماه ... من صبح ها ساعت ۱۲ بیدار می شم اجی 🤣 وای یکی هم مثل من پیدا شد که خواب الوهتوی یک ساعت اونم داخل خونه نهار هم ما کارونی پختم و روش کاهو خورد کردم و خوردم اما غذام و هم زیاد جویدم خدایا شکرت
تاريانا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 857 تاپیکت عالیه ولی گروه تلگرامی بنظرم بهتره اینجا هی گم میکنیم تلم فیلتره باید نصب کنم اما گروه وات و الان می تونم درست بکنم کسی موافقه که گروه وات بزنیم فقط هم خانم توی گروه باشیم خدایا شکرت
momsepehr عضویت: 1398/01/13 تعداد پست: 229 من صبح ها ساعت ۱۲ بیدار می شم اجی 🤣 وای یکی هم مثل من پیدا شد که خواب الوه توی یک ساعت او ... آخه میگن خواب ادمو چاق میکنه مخصوصا خواب صبح😞😞خیلی ناراحت و ناراضی ام از وضعم
تاريانا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 857 میتونیم توی تل گرام باهام در ارتباط باشیم ؟ ادرس ایدی تو بده تا فی لتر و نصب کنم خدایا شکرت
momsepehr عضویت: 1398/01/13 تعداد پست: 229 تلم فیلتره باید نصب کنم اما گروه وات و الان می تونم درست بکنم کسی موافقه که گروه وا ... من پایم ولی باید وات رو دوباره بنصبم .پاک کردم اخه .ایمو و تل و اینستا دارم در حال حاضر
تاريانا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 857 آخه میگن خواب ادمو چاق میکنه مخصوصا خواب صبح😞😞خیلی ناراحت و ناراضی ام از وضعم پس چرا خواهر شوهر من تا ساعت ۱۲ خوابه اما خوش اندامه 😐 خدایا شکرت
تاريانا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 857 من پایم ولی باید وات رو دوباره بنصبم .پاک کردم اخه .ایمو و تل و اینستا دارم در حال حاضر نصب کن اجی تا باهم رژیم بگیریم و لاغر بشیم 😍😍😍 بیا پایه ی هم بشیم و خوشکل بشیم خدایا شکرت