mehrsa00 مدیر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 133 عنوان کیست | مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 24 پست خانما تاحالا کیا کیست داشتن؟ آیا خوب میشه؟ درمانش درد داره؟ در آینده برا باردارشدن مشکلی نداره؟ من خیلییییییی میترسم 1398/03/22 | 01:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
deltanggg عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 4836 واااای نه توروخدا عمل نهههه من میترسم بیهوش میکنن؟ واجیه من بذای کیست میخام دومین باره بیهوش شم چهاربارتالاعمل داشتم بابیهوشی...سرم میزنن تودست میخابی بعدش پامیشی هیچی ندار ه ک راحت میخابی یدفعه خابت میبره و میبینی پاشدی
deltanggg عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 4836 واجیه من بذای کیست میخام دومین باره بیهوش شم چهاربارتالاعمل داشتم بابیهوشی...سرم میزنن تودست میخابی& ... من تازه بیست پنج سالمه جهارباربیهوشی زدم فقط پامیشی یکم سرت کیج میره انقد راحته سرم میزرپنن خابت میبره نیم ساعت بعدپامیشی
mehrsa00 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 133 واجیه من بذای کیست میخام دومین باره بیهوش شم چهاربارتالاعمل داشتم بابیهوشی...سرم میزنن تودست میخابی& ... بیهوش میکنن؟ کجایه شکمو باز میکنن؟
deltanggg عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 4836 پاتولوژی چیه؟ نه فکر نمیکنم زیاد بزرگ باشه کلاهرکیستی پولیپیو درمیارنمیدن پاتپلپژی ک نوع کیستو بفهمه بدخیم یاخوش خیم ک ده رپز بعدجوابش میاد تو شخصیادوروز بعد هرچیزی ازبدن دربیارن کیست مویی کیست پولیپ همه میره پاتولوژی
mehrsa00 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 133 کلاهرکیستی پولیپیو درمیارنمیدن پاتپلپژی ک نوع کیستو بفهمه بدخیم یاخوش خیم ک ده رپز بعدجوابش میاد تو ... آها ممنونمرسی که راهنماییم کردی ممنونمبرا عملش بیهوش میکنن؟
deltanggg عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 4836 بیهوش میکنن؟ کجایه شکمو باز میکنن؟ یدستکاهیه سرش دوربینه ی پایین ناف ی پایین شکم دوتا بخیه کوچیک میخورخ بازنمیکنن حالت سوراخ ک بادوربین میبین..راستی اک کوچیکتربشه باال دی یااچ دی میفته دکترمیده بمن اچ دی داد ک شب عمل یدفعه دردداشتم ترکیده بود صبح سونوکردم قبل عمل مایه یکم مونده بود ک سرعمل دیدن ن کیست ن مایع هیچکدوم نبودن گفتن شاید مادرزادی درمیاره میترکه
deltanggg عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 4836 آها ممنون مرسی که راهنماییم کردی ممنونم برا عملش بیهوش میکنن؟ اره ولی ممکنه باال دی یا قویتراج دی بیفته
mehrsa00 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 133 اره ولی ممکنه باال دی یا قویتراج دی بیفته خداکنه همینطوری باشهتوروخدا برام دعاکنالهی هرچی از خدا میخوای بهت بده مرسی که راهنماییم کردیمن هیچی از اینایی که گفتی رو نمیدونستم💓💓💓
deltanggg عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 4836 خداکنه همینطوری باشه توروخدا برام دعاکن الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده مرسی که راهنماییم کردی ... خاهش میکنم من ک یسره دیک هرسری میرم سونو میکه کیست منم معاینه برو نیستم ک حالم بدمیشه اعصابموبهم ریخته معلوم نیس کیستای لعنتی ازکحامیاد
mehrsa00 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 133 خاهش میکنم من ک یسره دیک هرسری میرم سونو میکه کیست منم معاینه برو نیستم ک حالم بدمیشه اعصابموبهم ریخ ... آخی انشالله که خوب بشی