2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریزشمو درمان کردم ولی پرپشتیشو نمیدونم

چطور ریزشتون رو درمان کردید؟ چه راههایی رو رفتید؟

من ریزش مو دارم. هنوز نتونستم متوقفش کنم.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
چطور ریزشتون رو درمان کردید؟ چه راههایی رو رفتید؟ من ریزش مو دارم. هنوز نتونستم متوقفش کنم.

من از ترکیب زرده تخم مرغ و دو قاشق روغن زیتون استفاده کروم. اگه موهاتو رنگ شده و وز هست زرده کافیه ولی اگه خشک نیست میتونید سفیده تخم مرغم اضاف کنی. بعد موهاتو با اسپری آب یه کم خیس کن و موادو رو ریشه موهات بمال و ماساژ بده و یه کلاه پلاستیکی سرت بزار و حدود ۴۰ دقیقه الی ۲ ساعت بزار بمونه و بعد حمام کن موهاتو شامپو بزن ترجیحا نشسته حمام کنی بهتره. این کارو هفته ای ۳ بار انجام بده به مدت یک الی ۲ ماه. واسه من که سه هفته ای درمان شد  

من از ترکیب زرده تخم مرغ و دو قاشق روغن زیتون استفاده کروم. اگه موهاتو رنگ شده و وز هست زرده کافیه و ...

یه دنیا ممنون. انشاالله نتیجه بگیرمـ.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
من از ترکیب زرده تخم مرغ و دو قاشق روغن زیتون استفاده کروم. اگه موهاتو رنگ شده و وز هست زرده کافیه و ...

راستی طبع بدنتون چی هست؟

علت ریزش موهاتون چی بود؟