2777
2789

بچم ده ماهشه خیلی وابسته به گهواره هست الان دیگه بلند میشه تو گهواره رو دستاش وای میسه در ثانی خیلیم اذیت میشم تو گهواذه هست جایی که میرم مدادم ایراد گهوارشو میگیره شما از وه سنی گهاوره رو از بچهاتون گرفتین

اصلا به گهواره عادت ندادم.پرتش میکردم زمین می می میکردم تو حلقش میخوابید😁😁

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیززمم😂😂

والا بخدا😁تو سیسمونی هم روروئک و کریر نخریدم.خوشم نمیاد ازشون😁

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بردار جمعش کن.وقت خوابش تو حالت ۴ زانو بشین بغلش کن سرشو بذار روقلبت یه راست و چپ تکون بخور مثل گهواره.شعر بخون.دوسه روز بیقراری میکنه بعدش یادش میره.

کار خوبی کردی من چون بچه اولم بود تجربه نداشتم اما بخاطر کولیکش تا دوماه اول عادت داشت به پتو که با یه بدبختیاز پتو گرفتمش اونم فقط با گهواره میخوابید اما حالا واقعا سخت شده عادت داره تو کریر غذا میخوره