گاهی گمان نمیکنی و میشود ......ما در جهانی زندگی میکنیم که اشتباهاتمان را تقدیر به دوش میکشد ولی موفقیت هایمان را مدیون تلاشمان هستیم!!!!خدا اگر مهربان نبود چه میکردیم با این حجم از ادعا.......
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بستگی به خودتون داره ساله اول دیدم دوم دیدم ولی از دو سال به بعد واقعیت اینه که تعداد کمتر میشه چون اون شور و هیجانی که برایه درس خوندن لازمه کمتر میشه ولی بازم مهمترین فاکتور خوده فرده اکه بخواد و بخونه میشه
من یه ماه مونده به کنکور خوندم البته پایه ام قوی بود و پزشکی قبول شدم
منم سال قبل یه ماه خوندم ولی ده هزار شدم.خدایی چطوری تونستین؟پایتون در چه حد قوی بود؟شاید خدا خواست شما الان تو تاپیک من باشین ک دارم اشک میریزم و تایپ میکنم.من میخام تو این مدت هوشبری ایلام بیارم میشه بنظرتون؟
گاهی گمان نمیکنی و میشود ......ما در جهانی زندگی میکنیم که اشتباهاتمان را تقدیر به دوش میکشد ولی موفقیت هایمان را مدیون تلاشمان هستیم!!!!خدا اگر مهربان نبود چه میکردیم با این حجم از ادعا.......
بستگی به خودتون داره ساله اول دیدم دوم دیدم ولی از دو سال به بعد واقعیت اینه که تعداد کمتر میشه چون ...
بلهه قبول دارم
سال اول داروسازی قبول شدم ولی اطرافم کسای زیادی موندنو موفق شدن خیلیام موندنو بعد چند سال پشیمون ...
خوشبحالتون من الان از شدت ضعف اعصاب همه ی دندونام درد میکنه.سال دومیه ک پشت کنکورم بازم خدا نخواست ک بخونم..الان حالم افتضاحه میدونم اگ ی پیراپزشکی خوب نیارم مامانم سکته میکنه
ده هزار شدین خب معلومه که امسال بخونید میشه! ببخشید به جای ایشون ریپلای کردم
ناامیدم اخه من دوسا کنکور دادم.سال اولو یه ماه خوندم 10000 شدم ولی سال دوم بدتر شد.الان میترسم باز بد شه
منم سال قبل یه ماه خوندم ولی ده هزار شدم.خدایی چطوری تونستین؟پایتون در چه حد قوی بود؟شاید خدا خواست ...
ببین من پاییز و دی ماه تموم کرده بودم بعد لایه کتابو باز نکردم تا توسط خرداد بعد فقط کتاب درسی خوندم سه هفته مونده به کنکور ده بار کتابهای زیستو دور کردم ولی اصلا استرس نداشتم خیلی ریلکس بودم ساعت ۱۱شب می خوابیدم ،۴صبح بیدار میشدم
ببین من پاییز و دی ماه تموم کرده بودم بعد لایه کتابو باز نکردم تا توسط خرداد بعد فقط کتاب درسی خوندم ...
یعنی تا پاییز و دی ماه همرو خونده بودین؟اینجوری باز خیلی جلوتر از من بودین