2777
2789
عنوان

کنکور تجربی/پزشکی/ورود صرفا با تجربه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 18799 بازدید | 36 پست
ببین من پاییز و دی ماه تموم کرده بودم بعد لایه کتابو باز نکردم تا توسط خرداد بعد فقط کتاب درسی خوندم ...

مفهومی خوندن یعنی چی واقعا؟؟؟من نمی دونم؟!

میشه یادم بدی🙏🙏

خدای خوب و مهربونم می دونم این روزهای سخت هم می گذره؛ ولی توی این روزها تو تنهام نزار❤🙏من کنکور۱۴۰۰رو به بهترین شکل ممکن می دم؛من مطمعنم ک موفق می شم💪🧠💗من مطعنم که با پسری پولدار خوشگل پاک سالم خوشتیپ کارمند ازدواج می کنم💏💗خدایا برای تو براورده کردن آرزوهام چیزی نیست پس برآوردشون کن💞🤲🙏
ببین من پاییز و دی ماه تموم کرده بودم بعد لایه کتابو باز نکردم تا توسط خرداد بعد فقط کتاب درسی خوندم ...

سلام میشه بگین چ منابعی استفاده کردین؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه ماه مونده به کنکور خوندم البته پایه ام قوی بود و پزشکی قبول شدم

سلام عزیزم واقعا؟ ی ماه مونده ب کنکور چجوری خوندین؟ من رشته پرتوپزشکی ازاد خوندم نمرات دبیرستانم همه عالیعدل ۱۹ بودم ولی متاسفانه واسه کنکور اصلا تلاش نکردم 😕

الان ۲۷ سالمه شدیدا پشیمونم دوسدارم بشینم از اول سراسری بخونم عاشق پزشکیم ولی چجوری؟ انگیزه ندارم😭 

چ منابعی خوندین روزی چند ساعت؟ البته من ی بچه هم دارم

من رتبه ١٧٠كنكور تجربي منطقه دو بودم دو تا خواهرمم هردو دورقمي كنكور تجربي شدن  همه همون سال ...

سلام‌عزیزم خداروشکر که موفق شدین😍 

ممکنه بپرسم ازچه منابعی استفاده کردین؟ چندسال خوندین؟ روزانه چندساعت،؟ البته شرایط ادما فرق داره شاید سوال درستی نباشه این ک بگیم چندساعت چون به کیفیت خوندن بستگی داره. ولی اگه ممکنه بگید چه منابعی استفاده کردین؟

سلام‌عزیزم خداروشکر که موفق شدین😍  ممکنه بپرسم ازچه منابعی استفاده کردین؟ چندسال خوندین؟ روزا ...

سلام شما رفتین دنبال پزشکی؟منم بعد از اینکه دانشگاهمو تموم کردم الان میگم بخونم برای پزشکی ولی مثل اینکه خیلی سخته؟