2777
2789
عنوان

یه پیشنهاد طبیعی واسه افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 53 پست

مرسی از راهنماییهاتون😍

خداروشکر میکنم که به من این قدرت رو داد که با ذهنم هر چیزی رو جذب کنم😊😍...آقای عباسمنش ازت تشکر میکنم بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ...خدایا ممنون که منو با خانوم راندا برن آشنا کردی و خانوم راندا برن بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ممنونم...من خوشبختی.عشق.سلامتی.ثروت رو به زندگیم دعوت میکنم😊😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
ولی خب نسبت به قد پدر و مادرم یکم کوتاهم چونکه میگن قد بچه بین قد پدر و مادره

قد فرزند دختر = (قد پدر + قد مادر _ ۱۰سانت) ÷۲

قد عرزند پسر =( قد پدر + قد مادر +۱۰سانت) ÷۲

این نقریبا یه چیز ثابت شده ست و علمی

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از بابام هم بلندترم تغذیه درست باشه رشد میکنه بچه ما هممون قد بلندیم  بابام فک کنم ۱۶۵ باشه ...

میشه از روتین تغذیتون بگید یکم اگه مشکلی نیست

برای برادرم میخوام هنوز یازده سالشه ومتوسطه

قد فرزند دختر = (قد پدر + قد مادر _ ۱۰سانت) ÷۲ قد عرزند پسر =( قد پدر + قد مادر +۱۰سانت) ÷۲ این نق ...

عه

اینطوری که هنوز چهار سانت دیگه جاداره

هوراااااا😄😄😄

مرسسسسسسیییییی😍😍😍😍

خداروشکر میکنم که به من این قدرت رو داد که با ذهنم هر چیزی رو جذب کنم😊😍...آقای عباسمنش ازت تشکر میکنم بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ...خدایا ممنون که منو با خانوم راندا برن آشنا کردی و خانوم راندا برن بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ممنونم...من خوشبختی.عشق.سلامتی.ثروت رو به زندگیم دعوت میکنم😊😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
میشه از روتین تغذیتون بگید یکم اگه مشکلی نیست برای برادرم میخوام هنوز یازده سالشه ومتوسطه

والا شیر زیاد میخوردیم ماهی دو سه بار کباب جیگر و دل و اینا میخوردیم بابام علاقه داشت خودش...

چربی و گوشت قرمز به اندازه میخوردیم یجوری بود که لاغر بودیم ههمون اخه زیادی چربی باعث میشه چاق بشه بچه قد نکشه میوه و اینام میخوردیم  خوب ولی من شیر رو ماثر میدونم چون بچه هایه پرخوری نبودیم بگم زیاد میخوردیم 

اگه شیر نبود صبحانه نمیخوردیم  هروز باید حداعقل صبا میخوردیم

من خیلی ریز بودم قدم کوتاه بود دلیل اینکه قد بلند و نسبتا درشتم الان خوردن شیر بین ۱۰تا ۱۷ سالگیم بود که عادت پیدا کرد بودم روزی ۴ لیوان میخوردم یهویی قد کشیدم

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
عه اینطوری که هنوز چهار سانت دیگه جاداره هوراااااا😄😄😄 مرسسسسسسیییییی😍😍😍😍

اره بابا ۱۶ سالته هنوز جا داری رشد میکنه قدت شک نکن..

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
اره بابا ۱۶ سالته هنوز جا داری رشد میکنه قدت شک نکن..

امیدوارم اینطوری باشه😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍