2777
2789
عنوان

یه پیشنهاد طبیعی واسه افزایش قد

727 بازدید | 53 پست

ملت من قدم ۱۶۰ 

میخوام بلندتر بشم😢

لطفا یه چند تا پیشنهاد بدین 

مامانم ۱۶۴ و بابام ۱۷۶ 

بنظرتون بلندتر میشم ؟؟؟

لطفا راهکار بدین

خداروشکر میکنم که به من این قدرت رو داد که با ذهنم هر چیزی رو جذب کنم😊😍...آقای عباسمنش ازت تشکر میکنم بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ...خدایا ممنون که منو با خانوم راندا برن آشنا کردی و خانوم راندا برن بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ممنونم...من خوشبختی.عشق.سلامتی.ثروت رو به زندگیم دعوت میکنم😊😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۶ سنمه

یک سال ونیم هم هست پریود میشم

خداروشکر میکنم که به من این قدرت رو داد که با ذهنم هر چیزی رو جذب کنم😊😍...آقای عباسمنش ازت تشکر میکنم بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ...خدایا ممنون که منو با خانوم راندا برن آشنا کردی و خانوم راندا برن بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ممنونم...من خوشبختی.عشق.سلامتی.ثروت رو به زندگیم دعوت میکنم😊😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
نه راهی نیست چون صفحه رشدتون بسته شده. فقط عمل الیزاروف هست که می تونی انجام بدی. استخوان پا رو می ش ...

دکتر رفتم

گفت صفحات رشدت هنوز بسته نشده

عزیزم لیدی گاگا ۱۵۵ سانتی متره یا ریس ویترسپون هم همین حدوداست

بریتنی اسپیرز ۱۵۷ سانتی متره کیم کارداشیان ۱۵۹ سانتی متره 

اصلا به قد نیست زندگی 

سلامتی مهمه 

رفیق گرمابه و گلستان   
ورزش کتاب افزایش قد بگیر انجام بده هر روز

باشه

۱۶ سنمه یک سال ونیم هم هست پریود میشم

۳.۴ سانتی بلندتر میشی تا ۱۷.۱۸ قد بلند میشه مخصوصا که دیر پریود شدی هر روز ۴ لیوان شیر بخور شیر محلی

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم