2777
2789

سلام دوستان گلم

کسی اینجا تجربه کار در مهد کودک رو داره ؟

میخام در موردهای اشپزی در مهد بپرسم؟ یه آشپز مهد چه کارهایی داره ؟چه غذاهایی درست میکنه؟ چه وظایفی باید انجام بده 

و

به نظرتون حقوقش چقدر باشه متعارفه؟

خدایا،مرا آن ده که آن به

من چندجا رفتم برای کارمهد خیلی بدبود واقعا حقوق به شدت پایین ووضایف سخت

تازه چک وسفته هم میخوان بیخیالش شدم تاحدودی

سیندرلا هستم کفش ملی من توقصرجامونده ولی  شاهزاده هنوز نیومده پسش بده!!! این نرماله؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندجا رفتم برای کارمهد خیلی بدبود واقعا حقوق به شدت پایین ووضایف سخت تازه چک وسفته هم میخوان بیخ ...

دقیقا. من ۳ ماه رفتم از ۷ صبح تا ۳ عصر ۴۰۰ هزار تومن.

منم گفتم مفته مدیر مهده فقط. و نا داریم خر حمالی میکنیم دیگه نرفتم

من مربی مهد بودم. والا بچه ها باید خودشون غذا میاوردن و یا غذا از بیرون میخریدن

نه منظورم برای مهدهایی هست که غذا با خوده مهده

اطلاعی ندارین از این مهدها؟

خدایا،مرا آن ده که آن به
دقیقا. من ۳ ماه رفتم از ۷ صبح تا ۳ عصر ۴۰۰ هزار تومن. منم گفتم مفته مدیر مهده فقط. و نا داریم خر حم ...

عالیجناب جان 

امسال چهارصد میداد؟

خدایا،مرا آن ده که آن به
نه منظورم برای مهدهایی هست که غذا با خوده مهده اطلاعی ندارین از این مهدها؟

پسر من میرفت اکثرا ساندویچ ساده میدادن

البته شنیدم عدسی و پوره و ماکارونی و .... میدن

غذاهاشون معمولا در همین حده

بستگی به شهر و منطقه و .... داره

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!
دقیقا. من ۳ ماه رفتم از ۷ صبح تا ۳ عصر ۴۰۰ هزار تومن. منم گفتم مفته مدیر مهده فقط. و نا داریم خر حم ...

آره منم یه جا رفته بودم شرایطو پرسیدم میگه توباید بامن حتی کمک کنی توتمیزکردن اینجا  

گفتم آره حتماااا بیابرو گمشو  

ازت چک وسفته هم گرفتن؟

سیندرلا هستم کفش ملی من توقصرجامونده ولی  شاهزاده هنوز نیومده پسش بده!!! این نرماله؟!