iiigoliii مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 88 عنوان آمپول hcg زدم، ولی خیلی زود پریود شدم 1693 بازدید | 14 پست سلام، من این ماه روز ۱۲ سیکلم دو تا آمپول hcg زدم ، دکترم گفت ۲ تا فولی ۲۰ دارم، اقدامم منظم بود، ولی الآن که روز ۲۵ سیکلمه ، انگار دارم پریود میشم...کسی بوده مث من باشه؟ولی حامله بوده؟یعنی دیگه امید نداشته باشم؟😔 1398/03/21 | 20:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهراخانوممیی عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1904 منظورت ازاینکه ذاری پریود میشی چیه؟؟؟علائم بارداری شبیه پریود شدنه.همسرا از اسپرم داده؟؟؟؟
iiigoliii مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 88 منظورت ازاینکه ذاری پریود میشی چیه؟؟؟علائم بارداری شبیه پریود شدنه.همسرا از اسپرم داده؟؟؟؟ یعنی یه کم لباسم لک شده بعدشم دیگه خبری نیس ولی خیلی کمرم درد میکنه، مث پریودی.نه عزیزم هنوز شوهرم آز نداده
زهراخانوممیی عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1904 یعنی یه کم لباسم لک شده بعدشم دیگه خبری نیس ولی خیلی کمرم درد میکنه، مث پریودی. نه عزیزم هنوز شوهرم ... عزیزم نگران نباش اصلا استرس نداشته باش ممکنه لک جایگزینی باشه خیلیا این لکو میبینن و بضیام نمیبینن.دست ب شبک سنگین نزن.چیزاییم که قاعده اوره نخور.اگ پریود نشدی بیبی چک بذار ببین چی میشه
iiigoliii مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 88 عزیزم نگران نباش اصلا استرس نداشته باش ممکنه لک جایگزینی باشه خیلیا این لکو میبینن و بضیام نمیبینن.د ... آهاان، باشه..ممنون که جوابمو دادی و دلگرمم کردی....ایشالا خدا هرچی تو دلته بهت بده😘
زهراخانوممیی عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1904 یعنی میشه پریود نشم....🤩 اره فقط استرس نداشته باش.بذار چن روز بگذره اگ خبری نشد ایشاا...بارداری بدش ی بیبی بزن خبرشو ب ما بده چکردی
iiigoliii مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 88 اره فقط استرس نداشته باش.بذار چن روز بگذره اگ خبری نشد ایشاا...بارداری بدش ی بیبی بزن خبرشو ب ما بده ... چشم🤗😍
iiigoliii مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 88 خبری نشد؟؟ نه، فقط یه مقدار کمردرد دارم و سینه هام مثل پریودی درد داره....موعدم ۲۷ خرداد..دارم دعا میکنم خدا نا امیدم نکنه
iiigoliii مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 88 اونشبی که لک دیدم بی بی زدم منفی شد...شاید زود زدم
زهراخانوممیی عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1904 اونشبی که لک دیدم بی بی زدم منفی شد...شاید زود زدم ناامید نباش ممکنه زچد زده باشی.ابشاا...خدا کنکت کنه اگ باردار بودی منم دعاکن
iiigoliii مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 88 ناامید نباش ممکنه زچد زده باشی.ابشاا...خدا کنکت کنه اگ باردار بودی منم دعاکن خدا از زبونت بشنوه...برات دعا میکنم عزیزم❤
iiigoliii مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 88 ناامید نباش ممکنه زچد زده باشی.ابشاا...خدا کنکت کنه اگ باردار بودی منم دعاکن امروز ۱۶ روز از آمپول میگذره و پریود شدم😭
زهراخانوممیی عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1904 امروز ۱۶ روز از آمپول میگذره و پریود شدم😭 عزیزم استرس نداشته باش.ایشاا...دور بعدی .استرس سمه برا بارداری .