من واسه عروسیم رفتم اتلیه دوست خواهرم.اونجا شرط کردیم که عکسای خامو روی سی دی میخوایم.اونم قبول کرد. البته یه سری مشکلات واسم پیش اومد که من بعدیک و نیم سال رفتم دنبال عکسا.ولی قبول نمیکرد و میگفت تعرفه الان با اون وقت فرق میکنه.بالاخره با اصرار و خواهش من همونو قبول کرد البته بگم دوتا سرمجلسی باید میداد که واسه همین دیر کرد یکیو نداد منم چیزی نگفتم ولی حالا وقتی عکسای خامو میخوایم نمیده میگخ من فتوشاپ کار کردم سیو کردم روش خام ندارم منم گفتم عیب نداره کارکرده بده میخوام عکسامو داشته باشم.ئیروز رفتم بگیرم اومئم تو خونه میبینم هرچی عکس خام و آت آشغاله داده بهم.زنگیدم میگه من خام دادم.میگم پس بقیه خامهارو هم بده که کار نکردی بهونه میاره حتی کارکرده هارم نمیده. میتونم به اتحادیه شکایت کنم.؟ خودش میگفت اتحادیه قانون داره که نمیتونیم و نباید بدیم و اگه بخوای باید 30 درصد قراردادم بدی.ولی دوستم جای دیگه رفته بود روی سی دی هم عکسای خامو داده بود هم کارکرده رو.بدون اینکه اونا بخوان و بدون هرینه. راهنمایی میخوام
نه دلیلی نداره عکس خام بده ولی لابد از مسئله ای ناراحت شده که عکسها رو نداده اخه معمولا اگه اشنا باشی میدن
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
بینمون قراداد کتبی نداشتیم چون آشنا بود همینجوری بود ولی همسرم باهاش حرف زد اونم قبول کرد بده.ولی حالا زیرش میزنه نمیتونم شکایت کنم اتحادیه؟آخه اطرافیانم هرکی عروسی کرده نگفته عکساشونو روی سی دی هم دادن اونم بدون هیچ هزینه ای.منم میخوام چون خوب کار نکرده روش میخوام دوباره خودم کار کنم.من چشمم خال داره ولی حتی اونم پاک نکرده توی چشمم . حالا اتحادیه کارمو را میندازه؟
عکاسه راست می گه... اگر تو قرار دادتون نباشه... نمی تونی شکایت کنی... من جدیدا عروسیم بوده و توی قرارداد نوشته شده که برای دریافت خام عکس ها باید 25 درصد هزینه را بدین... ولی من ازش از قبل خواسته بودم که چون برادرم خارج از کشوره... خام چندتاشون را بده که براشون ایمیل کنم تا اونجا ظاهر کنن... حالا نمی دونم سر قولش هست یا نه
monir یعنی شوهرت عکس 30در 40 فقط 7 تومن میگیره !!!
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
عزیزمم من عکاسم ! خام که اصن نمیدم به کسی ! عکس ِ ادیت شده رو میدم پول جدا میگیرم ! مخصوصا اگه چاپ نشده باشه و فقط فایلشو بخواد مشتری ! بعضی از اتلیه ها که عکس ِ ادیت شده هم نمیدن بهت اصن !
مرز جان بعضی از عکاسا پول ِ اسمشونم میگیرن ! من 4 سال پیش یه عکس ِ 20 * 25 گرفت یکی از استادام ازم تازه مدل بودم براش 120 تومن واسم درومد با فایلش و چابش روو شاسی !