2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 61 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اون زندگی دیگه زندگی نیست

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍
مث رمان هاست که،بعدشم راهنمایی نمیخواد اینا هردوشون سه میزنن ،طلاق بگیرن برن با فرد مورد علاشقون ازد ...

اتفاقا راهنمایی خواستم قطره چکونی هم ننوشتم ولی شما دقت نکردی فقط خواستی سریع برچسب دروغ بدون روبزنی

نور بر تاریکی پیروز است 🕊🌱✌️❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

هراسمی شما دوست داشته باشی اشکال نداره دوستم این جریان اتفاق افتاده و سه ساله درگیر زندگی یکی از اطر ...

چشم عزیزم تو خوتو ناراحت نکن میرم !

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸
در مقصر بودن شوهرش هیچ شکی نیست ولی به برادرهای مریم گفته من از تنهایی و جبران خیانت مریم این کارو ا ...

باید برن سراغ خانواده اون مرد و ابروریزی راه بندازن،مال و اموال محمد رو بهش برگردونن و طلاق دخترشون رو بگیرن بشوننش خونه پدرش و اجازه هیچ چیزی بهش ندن تا زمان مرگش،

شوهرش مقصر نیست،مریم مقصره اون اول روابط کثیف رو شروع کرد

عادلانه از هم جداشن جوری ک از لحاظ مالی هیچ کدوم زمین نخوره....

بینشون هیچ عشق و محبت و وفاداری وجود نداره کنارهم دیگه خوشحال نیستن...

این زندگی عمر تلف کردنه وچندش اور

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍