2821
2789
عنوان

خیانت

495 بازدید | 61 پست

سلام وقت همگی

ماجرایی که می‌خوام تعریف کنم برای یکی از عزیزانم اتفاق افتاده و از همتون راهنمایی می‌خوام

ماجرا از شش سال پیش و دوران لیسانس مریم و محمد شروع میشه که باهم همکلاسی بودند و بعد از یکسال رفت و آمد تصمیم به ازدواج میگیرن و برادرهای مریم مخالف صد در صد ازدواج به خاطر اختلاف فرهنگی نداشتن شغل و پشتوانه مالی بودن اما خانواده محمد قول میدن که پشتیبانی کنن و درنهایت باهم ازدواج میکنن

دوسال بعد مریم دوباره دانشگاه قبول میشه و باحمایت محمد راهی شهری دیگه میشه و خوابگاه میگیره و دوهفته یکبار آخر هفته هامیاد خونه

بعد از شش ماه روابط مریم و محمد تیره و تار میشه ...

یک نفر به محمد زنگ میزنه میگه مراقب همسرت باش و محمد مشکوک میشه درنهایت متوجه میشه مریم با شخصی ارتباط داره همون زمان یک ایمیل از طرف یک نفر نامشخص برای محمد میاد و مریم رمز ایمیل محمد روداشته که تو ایمیل نوشته شده بود که محمد با یک خانم قرارمسافرت خارجی گذاشته بودن

نور بر تاریکی پیروز است 🕊🌱✌️❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

و جریان طوری پیش میره که انگار هر دونفر شیطنت داشتن و حدود یک سال و با وساطت بزرگترها سر زندگیشون برمیگردن و سه ماه بعد مریم از برادراش کمک میخواد که محمد داره خیانت می‌کنه بهش و با افراد زیادی در ارتباطه که البته مچش گرفته میشه و زمانی که باکسی داخل خونه بوده ...

مریم دادخواست طلاق میده و با محمد به دست و پایش میوفته کلیه حق و حقوق ها رو به مریم میده کارت و حسابهای بانکیش و حتی خونه و ماشین روهم به اسم مریم میزنه و حتی سیم کارت به اسمش میگیره و...

دوباره برمیگردن به زندگی اما مریم میگه نمیتونه باهاش خوشحال باشه و رابطه داشته باشن

از اون طرف محمد متوجه شده کل این سه سال خانمش با همون طرف دوست بوده حتی یک هفته رفته مسافرت خونه خواهر پسره و ارتباط صمیمانه با خانواده طرف داره که طبق شنیدها زنش رو طلاق داده و دوتابچه داره و منتظر طلاق مریم و دایم تحریکش میکنه

نور بر تاریکی پیروز است 🕊🌱✌️❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

در مقصر بودن شوهرش هیچ شکی نیست ولی به برادرهای مریم گفته من از تنهایی و جبران خیانت مریم این کارو انجام دادم ...

الان مریم پاشو کرده تو یک کفش که من طلاق می‌خوام برادرهاش و پدرش جریان رومیدونن ولی به روش نمیارن به نظرتون باید چکارکنن؟

اوووف 

مغزم چنین روابط کثیفی رو نمیکشه

من رفتم

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
رمان نیس که.گفت اتفاقیه که برای اشناهاش افتاده

مث رمان هاست که،بعدشم راهنمایی نمیخواد اینا هردوشون سه میزنن ،طلاق بگیرن برن با فرد مورد علاشقون ازدواج کنن

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸
اسم رمان لدفا

هراسمی شما دوست داشته باشی اشکال نداره دوستم این جریان اتفاق افتاده و سه ساله درگیر زندگی یکی از اطرافیانم شده که نظرات اینجا رومیخوام بدم بخونه تا تصمیم درست بگیرن شما میگی رمانه اشکال نداره خداروشکر کن که یک زندگی اینجوری وجود نداره الان هم رمانت روخوندی برو به کارهای مهم تر برس حیف وقت بیهوده بگذرونی