2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخوای طبیعی زایمان کنی بیا خاطره زایمان منو بخون صددرصد استرست کم میشه

اگه سوالی چیزی بود درخدمتم خوشحال میشم نظراتتنو هم بدونمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2821326/خاطره-زایمان-طبیعی-من

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

زنگ بزن ببين بيمارستان بهت چيا ميده 

من چند روز بيمارستان نگهم داشت 

دو دست لباس راحتي يه حوله راحتي 

دمپايي ابري راحتي 

شورت يه بار مصرف 

مسواك و حوله لوازم ارايش و كتاب و شارژر بردار 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

هيچي لازم نيست فقط يه دست لباس براي ني ني اگه دوست داري با اون لباس ازش عكس داشته باشي و دستكش براي ني ني ديگه هيچي همه چي بهت ميدن ، من بيمارستان خصوصي بودم و اين مدلي بود اگه بيمارستانت خصوصيه هيچي نميخواد ببري 

مِي بخور، منبر بسوزان ، مردم آزاري مكن 🌹
شیاف میذارن اونجا عزیزم

بعضی بیمارستانا نمیزارن من همیشه خودم میبردم هر 4 ساعت میذاشتم خود بیمارستان باید بری هی التماس کنی تا بهت بدن مخصوصا اگر دولتی بری

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

اول از بیمارستان بپرس ببین نمی دن؟ 

شورت یک بار مصرف

رو تختی یک بار مصرف

نوار پانسمان واسه بخیه سزارین

فلاکس حتما

نسکافه. چای. لیوان. 

شیشه شیر. شیاف ببر کم میدن. 

دمپایی. پوشک واسه مادر و نوزاد

احتمالا بیمارستان میدن اگرم ندن میگن برو از داروخانه بیمارستان بگیر