2777
2789
عنوان

مشکل بزرگ😔😔😔

1039 بازدید | 21 پست

چن وقته,حدودا یکسال خیلی مشکلات زندگیم زیاد شدن ,دیگه بریدم واقعا خسته شدم ,دیگه طاقت تحمل ندارم,حس میکنم خدامنو نمیبینه, این امروزیه دیگه به زانو درم آورده , خدا نکنه هیشکی تو این اوضاع الان من گرفتار شه ولی یک هزارم درصد اگه خودتون مشکلی داشتین چه حالی بودین درکم کنید خواهش میکنم اگه راهی برای تموم شدن مشکلات میدونید بگید , هرچی نذر , ذکر , نماز هرچی, البته اینارو خیای انجام دادم الان با یه امیدی اینجا تاپیک زدم شاید یه چیزی بگید که تا حالا انجام ندادم و فرجی بشه, خواهش میکنم بگید اگه چیزی انجام دادید یا دورو برتون دیدی یکی باهاش به حاجت رسیده باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلاتو یا باید حل کرد یا باهاش کنار اومد

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

خب بستگی به مشکلت داره عزیزم همینجوری ندونسته که ما نمیتونیم راهکار بدیم!

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

توکل برخدایت کن 

کفایت می‌کند حتما...

من خودم با توسل به حضرت زهرا و امیرالمومنین همیشه حاجت گرفتم 

کار خاصی هم نمیکنم  فقط درخواست میکنم با همه‌ی وجودم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
عزیزم فقط خدا میدونه چقدر صبرم زیاد بوده ولی دیگه بریدم طاقتم تموم شده

خدا مشکل رو در حد توان به آدم میده زیاد فکر کن ببین گره کار کجاست ان شاءالله که حل میشه

خدایا شکرت😙