خانما تو اقدامم هفت روز مونده به پریودم از دیروز سرگیجه دارم امروز زیر دلم خیلی درد میکنه جوری که انگار درد پریودیه چیکار کنم..ینی واقعا درد پریودیه یا ممکنه بارداررباشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم ۲۶ ام موعدمه ممکنه باردار باشم ولی بدونه علایم ۱۱ ماهه تواقدامم هم شوهرم از داده هم من ولی مشکلی نیس این ماهم دکتر رفتم دکتر گفت یک درمیون اقدام داشته باش تو رو خدا برام دعا کنین این ماه حامله باشم
خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
استارتر بی بی زدی؟ من که تا موعود میمیرم و زنده میشم تا صبر کنم
خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗