2777
2789
عنوان

😭😭😭بگید با این گربه چیکار کنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3030 بازدید | 77 پست
با یکی از این تفنگ بادی شوهرم چون عقده مرغ مینا و طرقه و قناریاش تو دلش بود چندین بار بهش تیر کرد ول ...

فایده نداره تله بخرین نجار ها دست میکنن بگیرینش ببرینش راه دور ولش کنیین

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با یکی از این تفنگ بادی شوهرم چون عقده مرغ مینا و طرقه و قناریاش تو دلش بود چندین بار بهش تیر کرد ول ...

گربه.....از گربه متنفرم واقعا تنها حیوونی که به شدت ازش بدم میاد و میترسم گربه ست

چه کاریه ؟مبدونبن اگه این گربه بمیره یا بلایی سرش بیاد تا آخر عمر روزگارتون سیاهه

شما هستین که حیوونارو اسباب بازی کردین اون حیوون غریزه داره

متاسفم واسه نژاد ایرانی که هیچ درکی از حیوون نداره!!!!

اون گربه که با شما لج نکرده!

یا نمیخاد حرصت بده ک!

غریضشه!!!!!!!

شما هر بلایی سر اون گربه بیاری مطمعن باش تقاص پس میدی!!!!!

ایرانی ام ولی ۹۹درصد آدمای اطرافم فک میکنن فقط خودشون حق زندگی دارن! شما اگر حرف منو درک نمیکنی با ...

من حرف شما رو درک میکنم و همه آدم ها.....یه پارچه گل گاو زبان بزار کنارت روزی سه بار بخور اعصابت آروم بشه....جنگ نداریم که ‌..

خواهرم تازه از سفر اومده بود خونمون.جوجه اش هنوز توحیاط بود رفت جوجه روبرداره گربه سیاه خوردش.بااین حال میگه حلال گربه باشه..اینم بگم حسابی خودش وهمسرش جوحه رودوست داشتند وحسابی تپل وچاق شده بود

من دو تا گربه دارم و سه تا پرنده بدون قفس و یه لاکپشت 

با هم به حوبی  زندگی میکنیم

الانم گربه سفیدم بعلم خابیده..یه تار سبیلش رو به هزر تا ادم نما نمیدم

واقعا شرم اوره

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع