2777
2789

پسرم 14 ماهست الان 4 روزه لب به غذا نمیزنه هیچی.فقط اب و شیر میخوره.چرا؟ یکم شکمشم شلتره روزی دویا سه بار میره .چیکار کتم .واسه گرماست؟یا دندون؟یا چیز دیگه.

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بخاطر دندون باشه ک میل نداره و جیششم تغییر کرده واگرنه گرمازدگی ک حالت تهوع و استفراغ داره

اگه کسی با اومدن یه بهمنی ذوق مرگ نشه😊مطمئن باش بعد رفتنش دق مرگ میشه🤪

زبونشو نگاه کن شاید تب خال اینازده باشه..!!

پسرم هروقت اینجوری میشه هیچی نمیتونه بخوره

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
زبونشو نگاه کن شاید تب خال اینازده باشه..!! پسرم هروقت اینجوری میشه هیچی نمیتونه بخوره

نه نیست 

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره